Haberler

Yılın Düğününe Artık Seyirci Davetli!

Güncelleme:

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği yılın en olaylı düğünü "DÜĞÜM SALONU" Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleşen özel gösterimiyle, ilk seyriciyle buluşmasını gerçekleştirdi.

Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği BKM yapımı "Düğüm Salonu", Profilo ana desteğiyle 16 Mart'ta sinemalarda!

YILIN EN OLAYLI DÜĞÜNÜNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ!

Senaryosunu Şahin Irmak'ın yazdığı, Hakan Algül'ün yönettiği "Düğüm Salonu" oyuncuları 13 Mart Salı günü gerçekleşen özel gösterimde, filmi davetlilerle birlikte ilk kez izledi. Kimsenin evlenemediği bu sıra dışı düğün hikayesini izlemeye gelenler arasında Hayko Cepkin ve Aslı Kula, Yılmaz Vural ve ailesi, Asena Tuğal, Nevra Serezli, Göksel Kaya (Atatürk'e benzeyen adam), İlker Kızmaz ve Aslı Kızmaz, Gülhan Tekin, Güldüy Güldüy çocuk ekibi, Korhan Herduran, Mahir İpek, Ersin Korkut, Bedran Güzel, Bülent Emrah Parlak ve eşi Burcu Gönder Parlak, Saba Tümer, İbrahim Büyükak, Buray, Can Bonomo, Murat Eken, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan, Sarp Apak, Gülay Afşar, Enis Arıkan, Ezgi Mola, Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner, Damla Colbay, Emre Can Polat, Emre Taştekin, Tuğçe Karabayır, Uğur Bilgin gibi isimler vardı.

Yönetmen Hakan Algül ve filmin oyuncuları Şahin Irmak (Serkan) , İrem Sak (Hülya) , Gonca Vuslateri (Buse) , Onur Buldu (Oğuz), Duygu Yetiş (Nermin), Doğancan Sarıkaya (Osman), Hakan Bulut (Foto İso), Beyti Engin (Davut), Toprak Sağlam (Müjde), Salih Kalyon (Cemil), Ayşenil Şamlıoğlu (Nebahat), Evren Duyal (Ayten), Hakan Alkın (Levent), Bilge Şen (Züleyha), Murat Karasu (Yaşar), Güneş Hayat (Füsun), Gazanfer Ündüz (Kenan) ve Burcu Altın (Cansu) film gösteriminin hemen ardından basınla buluştu.

CANLA BAŞLA SABAHA KADAR ÇALIŞTIK

Açılış konuşmasını yapan yönetmen Hakan Algül: "Biz çok keyif aldığımız bir film yaptık, inşallah seyirci de keyif alır. Senaristimiz Şahin ve oyuncu arkadaşlarımızın hepsi canla başla sabahlara kadar çalıştılar" dedi.

İlk uzun metraj sinema filmi senaryosuna imza atan Şahin Irmak: "Bizim içimiz çok ferah herkesin de beğeneceğini umuyoruz. Çok kalabalık bir ekibiz, herkes de elinden gelenin en iyisini yaptı. İzmir'de çekmiş olmanın verdiği ayrı bir tat vardı filmde. Bugün aramıza katılamayan isimler vardı. Emre Karayel bugün oyunu vardı Ankara'da, Nilgün Belgün de başka bir işi için Londra'daydı dolayısıyla katılamadılar" dedi.

BU FİLM OLMUŞTUR!

"Düğüm Salonu"nun yerinde durmayan gelini Gonca Vuslateri: "Çok zor tutuyorum kendimi. Böyle güzel bir ekiple böyle güzel bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Şahin eline sağlık. Hakan Hoca'yla da çalışmak çok içimde kalmıştı. Ayşenil Şamlıoğlu zaten beni mezun eden hocam. O beğendiyse bu film olmuştur" cümlelerini kurdu.

HERKES BİRBİRİNE TAVSİYE EDECEK!

İrem Sak: "Burada ne desem boş gerçekten çok mutluyum. Kulaktan kulaktağa seyircinin birbirine tavsiye edeceği bir film oldu" dedi.

"6 NİKAH ŞAHİTLİĞİM VAR"

Filmde düğüne davetli olarak giden Hayko Cepkin, "Gerçek hayatta da düğünlere çok davet edilir misiniz?" sorusuna: "6 tane nikah şahitliğim var. Bir kısmı boşandı. Beni düğünlerine davet ediyorlar çalmam için, tamam çocuklar beni sevebilir ama ebeveyn konusunda sıkıntı yaratabilir diye kabul etmiyorum" dediği espirili cevabıyla herkesi güldürdü.

Yan yana iki düğün, birbirine hiç benzemeyen sekiz dünür, alakasız iki gelin ve evlere şenlik bir takı töreni! Altınların buzdolapları ile yarıştığı törende, bir gelin takıların diğer gelin ise yan salonun damadının peşinde! Damatlardan birinin Şahin Irmak (Serkan), diğerinin Emre Karayel (Tarık) tarafından canlandırıldığı filmde, birbirinden tamamen farklı tarzları ile iki gelini de Gonca Vuslateri (Buse) ve İrem Sak (Hülya) canlandırıyor.

Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği BKM yapımı "Düğüm Salonu", Profilo ana desteğiyle 16 Mart'ta sinemalarda!

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Hayko Cepkin Şahin Irmak Hakan Algül Profilo Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title