Haberler

Yıldızlar Tehlikede

Güncelleme:

Yazın yaklaşmasıyla Hollywood yıldızları sağlıksız rejimlerine yine başladı.

TORI SPELLING

39 yaşındaki oyuncu Tori Spelling, dört çocuk annesi olmasına rağmen dikkat çekecek kadar zayıf görünüyor. Son çocuğunun doğumundan sonra kilolarını vermemek için çaba sarfeden Spelling, yine de 40 gün gibi kısa bir sürede 14 kilo vererek hayranlarını korkuttu.

DENISE RICHARDS

1971 doğumlu oyuncu Denise Richards, televizyon ve sinema dünyasındaki şansını korumak için sürekli formuna dikkat ediyor. Ancak bahar aylarının sonunda sıkı bir diyete giren Richards, güzelliğini ve seksi görünümü kaybetti.

VICTORIA BECKHAM

Dört çocuk annesi tasarımcı Victoria Beckham, ne yaparsa yapsın aldığı kiloları korumayı başaramıyor. Aşırı zayıf olmasına neden olarak, yoğun çalışmasını ve uykusuz kalmasını gösteren Beckham; çok fazla spor yaptığı için sağlıksız bir şekilde kilo veriyor.

NICOLE RICHIE

Nicole Richie, sık sık anoreksiya haberleriyle gündeme geliyor. İkinci hamileliğinde biraz kilo alan Richie, yaz öncesi girdiği diyet nedeniyle yine tehlikeli bir zayıflığa ulaştı.

GIULIANA RANCIC

Hollywood'un en sevilen televizyoncularından biri olan Giuliana Rancic, kısa sürede aşırı kilo vererek tepki çekti. Hakkında çıkan tüm haberlere ve yapılan sağlık uyarılarına rağmen kilo almayı başaramayan Rancic, orantısız ve sağlıksız bir vücuda sahip oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Denise Richards Nicole Richie Tori Spelling Hollywood Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title