Haberler

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Heyetinden Gto'ya Ziyaret

Gaziantep’e bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gelen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Gaziantep Ticaret Odası’nı (GTO) ziyaret etti.

Gaziantep'e bir takım ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gelen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyelerinin ziyaretinde açıklama yapan GTO Meclis Başkanı Ali Yener, Odalar arasında kurulacak ve geliştirilecek işbirliğinin, kentler arasında birlikteliğe ve dostluk köprüsüne önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener, kentler arasındaki dostlukları pekiştirmek için odalar arası işbirliği ve ziyaretlerin büyük önem taşıdığını, odalar arası işbirliği sonucunda oluşacak sinerjinin kentlerin daha da gelişimini sağlamak açısından çok olumlu sonuçlar vereceğini belirtti.

GTO Meclis Başkanı Ali Yener, Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Törer, Settar Konukoğlu, meclis katibi Cafer Dumrul, meclis üyeleri Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ve Meclis Başkanı Zafer Sağlam başkanlığında, Meclis Başkan Yardımcısı Levent Sürmen, Ömer Faruk Yıldız, Yönetim Kurulu üyeleri Necmi Abay, Zeki Tosun, İhsan Sabri Karaduman, Yücel Mercimek, Mustafa Özcan, Hamdi Öztürk, Turan Cesur, meclis üyeleri Hüseyin Demirel, Batuhan Uludüz, Lütfiye Zilan Cenk, Simten Papila Pervaneli, Tansel Yılmaz, Ali Haydar Sungur, Ragıp Bayraktar, Tanju Akbulut ve Genel sekreter Renda Okay'dan oluşan heyeti kapıda karşıladı.

Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir'in de eşlik ettiği Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyelerinden oluşan heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren, Gaziantep'in sosyo-ekonomik yapısı hakkında bilgi veren GTO Meclis Başkanı Ali Yener, odalar arası işbirliği için her türlü teklifi ve görüşe açık olduklarını ifade etti.

Günümüzdeki gelişmelere paralel olarak odalar arası işbirliğinin öneminin daha da ortaya çıktığına dikkat çeken ve odalar arası ziyaretler ve işbirliğinin kentlerin gelişimine önemli katkılar sağladığını vurgulayan GTO Meclis Başkanı Yener, şunları söyledi:

"Ülke kalkınması için odalar arasında kurulacak ve geliştirilecek işbirliklerinin büyük önem taşıdığı gibi aynı zamanda bu birliktelik kentler arasındaki işbirliğine de önemli katkılar sağlamaktadır. Odalar arası birlikteliğin birbirlerini daha yakından tanımalarına ve sonrasında olumlu iş birliklerine vesile olacağını düşünüyorum. Kuşkusuz sorunlar karşısında ortak akıl ve duyguyu oluşturacak bir kararlılığı hayata geçirme konusunda hepimiz benzer düşüncelere ve hedeflere sahibiz. Sahip olduğumuz potansiyelleri, değerleri daha da artıracak iş birliği modellerini, karşılıklı paylaşımlar ile fikir alışverişleri ile geliştirmemiz hepimiz için önemli. Bizlerin yakın ilişkiler içinde olması, kentlerimizin vizyonunu da geliştirecektir. Karşılıklı olarak deneyimlerimizi paylaşma buna benzer ziyaretler ve odalar arası işbirliğinin büyük önem taşımaktadır. Bizler temsil ettiğimiz kitlelerin yararına, ülkemizin çıkarlarına ve kentlerimizi geliştirecek ortak projelere birlikte imza atabiliriz."

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası heyetinin GTO'yu ziyaretinde konuşan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, odalar arasında işbirliği alanların araştırılması, oluşturulması ve bölgeler arasındaki kalkınmışlık farkının ortadan kaldırılması için Gaziantep'e ziyaret gerçekleştirdiklerini, Zonguldak'ın enerji üssü olmaya aday bir kent olduğunu, gelişmede Gaziantep'i örnek aldıklarını belirttiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Salih Demir Ali Yener Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title