Haberler

Zeydan Karalar Saimbeyli ile Kozan'ın Yayları ve Köylerinde Halkla Buluştu

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Kozan’ın dağ köyleri ile yaylalarında yöre sakinlerinin sorunlarını dinledi, çözümü için talimat verdi. Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen Kozan Göller Yayla Şenliği’ne katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Kozan'ın dağ köyleri ile yaylalarında yöre sakinlerinin sorunlarını dinledi, çözümü için talimat verdi. Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen Kozan Göller Yayla Şenliği'ne katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli ilçesinin köyleri ile Kozan'ın Horzum Yaylası ve köylerinde halkla buluştu, köy sakinleriyle dertleşti, sohbet etti, talepleri, sorunları dinledi, yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi. İlk olarak Kozan ilçesi Horzum yaylası ve Çulluuşağı köyünde hemşehrileriyle buluşan Karalar, daha sonra Saimbeyli'ye geçti ve ilçeye kazandırılan semt kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Karalar ardından sırasıyla Saimbeyli ilçesinde Eyüplü, Gürleşen, Himmetli, Yerdibi, Ayvacık köyleri ile Çayırözü yaylasında yöre halkı ile buluştu.

KARALAR, KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ'NE KATILDI

Kozan Göller Yaylası'nda Zincirlikuyu Camisi'nin temel atma merasimine de katılan Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen Kozan Göller Yayla Şenliği'nde sanatçılar Şahin Kendirci ile Gönül Toprak'ın konserlerini yöre halkıyla birlikte dinledi. Göller Yaylası halkı ile çevre köylerden halk konsere yoğun katılım gösterdi.

ZEYDAN KARALAR: "ADANA'DA BİR BELEDİYE İLK KEZ ALTGEÇİT İNŞA ETTİ, YENİLERİNİN İNŞASI SÜRÜYOR"

Adana'nın köylerinde 40 yıldır üstesinden gelinemeyen sorunların çözüldüğünü belirten Başkan Zeydan Karalar, şu ana kadar yapılan yollara ve su projelerine ek olarak yeni hizmetler için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Halka hizmet ederken nerede, kime, ne kadar oy verildiğine bakılmadığını bildiren, halka eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Karalar, Yedigöze Barajı'ndan su getirme ve arıtma projelerinin kredilerinin imzalandığını kaydetti ve her iki projenin yüksek maliyetli olduğunu açıkladı. Depremden dolayı Dünya Bankası'nın kredi çalışması bulunduğunu, Horzum'un altyapısını da ekledikleri kredinin çıkması halinde, Horzum'un kalan tek problemi olan kanalizasyon sorununu da çözeceklerini belirten Zeydan Karalar, "Bölge halkını çok seviyoruz. Bunu da hizmetlerimizle gösteriyoruz. Altyapı sorununu da çözmek için harekete geçtik. Adana'nın her noktasında önemli hizmetleri hayata geçirdik. Adana'da bir belediye ilk kez altgeçit inşa etti ve yenilerinin inşası sürüyor. Kentimizin dört bir yanında hizmet çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

"30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN"

Başkan Zeydan Karalar, Kozan Göller Yayla Şenliği'nde yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bu ülke kolay kurtulmadı. Ülkenin her yanı işgal edilmişken, halkına güvenen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, atalarımız olan şehit ve gazilerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde kurtuldu. O yüzden vatanımızı siyasi parti ayrımı gözetmeksizin, canımız pahasına korumaya devam etmeliyiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun."

Kaynak: ANKA / Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar Saimbeyli Karalar Adana Kozan Yerel Toplum Haberler

title