Haberler

Yeşilay Haftası Coşkulu Kutlandı

Mehmet Akif İnan İlkokulu ve Türkiye Yeşilay Temsilciliği işbirliği ile Yeşilay Haftası kutlama etkinliği düzenlendi.

Mehmet Akif İnan İlkokulu ve Türkiye Yeşilay Temsilciliği işbirliği ile Yeşilay Haftası kutlama etkinliği düzenlendi.

Okulun Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen kutlama programında ünlü bestekar Ali Toprak çocuk şarkılarını seslendirdi. Şarkılara eşlik eden çocuklar, gönüllerince dans edip, oynadı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Temsilcisi Muharrem Çelik, Yeşilay'ın 94 yıl önce kurulduğunu hatırlatarak, Türkiye'nin en köklü sivil toplum örgütünün Yeşilay olduğunu ifade etti. Çelik, tüm insanlığın mutluluğu için çalıştıklarını ifade etti. Okul Müdürü Mehmet Göbek ise, Yeşilay'ın 'zararlı alışkanlıklara hayır, iyi alışkanlıklara evet' şeklinde bir sergilediğini kaydetti. Göbek, "Yeşilay, tüm öğrencilerimizin başarılı, sağlıklı ve mutlu olmaları için çalışmaktadır. Yeşilay Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Okul-Aile Birliği Başkanı Ramazan Çiçek de, zorluklar içerisinde başarıyı elde etmeye çalıştıklarını söyledi. Çiçek, "Hayat böyle zor ve kısadır. Bunun için sevgili öğrenciler arkadaşlarınızı güzel seçin. Bilgisayar ve televizyon gibi kötü alışkanlıklarla zamanınızı öldürmeyin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tiyatro gösterileri sergilendi. 7 Mart 2014 Cuma günü kutlanacak olan Yeşil Sokak şenliğine katılacağını söyleyen Müdür Göbek'in öğrencilere hediye dağıtması ile program sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilay Haftası Muharrem Çelik Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title