Haberler

Finike Belediye Başkanı, Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Güncelleme:

Finike Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Nail Dülgeroğlu, seçim bürosunda düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.

Finike Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Nail Dülgeroğlu, kendisinin 25 yıldır hayatının her anından feragat ederek Finike'ye hizmet etmeye çalıştığını söyledi.

Dülgeroğlu, seçim çalışmaları kapsamında seçim bürosu önünde düzenlediği toplantıda vatandaşlara hitap etti. 25 yıldır Finike'yi sadece Antalya'da ve Türkiye'de değil tüm dünyada tanınan bir ilçe haline getirdiğini ifade eden Dülgeroğlu, Bütünşehir Yasası ile 6 olan mahalle sayının 49'a çıktığını söyledi.

İlçe nüfusunun da 49 bine yükseldiğini belirten Dülgeroğlu, "Büyük Finike'yi çağ atlatmak için güçlü ekibimizle sizlerin desteğiyle 30 Mart'ta tekrar göreve geleceğiz inşallah. Bizler dürüst siyaset yaparken rakiplerimiz aynı şekilde davranmıyor. Biz laf siyaseti ile değil projelerle geliyoruz. Eserlerimizle cevap vereceğiz. 30. yılda hedefimiz 30 dev projeyi gerçekleştirmektir" dedi.

Seçimlerde iktidar ve muhalefetin değişmeyeceğini, kendilerinin de Finike'de var olan huzuru bozdurmayacaklarını belirten Dülgeroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başbakanımız Finike'ye geldiğinde baraj, hastane ve adliyemizin sözünü verdi. Mayıs ayında temeli atılacak Kapıçayı Barajımız ovayı sulayacak ve sulama sorunu son bulacak. Bölge devlet hastanesinin de temeli mayıs ayında atılacak ve tüm bölgemize hizmet verecek. Adliye binamızda Sahilkent Çarşamba Pazarı içerisindeki 6 dönümlük bir alana yapılacak ve adliye personelimiz merdiven altından kurtulacak vatandaşlarımız daha iyi hizmet alacak."

Dülgeroğlu, ilçede modern hal kompleksi inşaatının da sebze sezonun bitmesiyle başlanacağını ve yeni sezona yetiştirileceğini kaydetti. Dülgeroğlu'nun konuşmasının ardından Hasyurt beldesinden MHP'li olduğu belirtilen bazı vatandaşlar, AK Parti'ye katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Nail Dülgeroğlu Ak Parti Antalya Finike Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title