Haberler

Varol: İstifa Asılsızdır, Görevimin Başındayım

Güncelleme:

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, hakkında çıkan 'istifa etti' haberi üzerine basın toplantısı düzenledi.

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, hakkında çıkan 'istifa etti' haberi üzerine bir basın toplantısı düzenledi.

Kapaklı'da yayımlanan yerel bir yerel gazete çıkan istifa haberinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, "Eğer bir istifa durumu söz konusu olsaydı, geçmişte her şeyi paylaştığımız gibi tek bir basına değil, diğer tüm gazetecilerle bu konuyu paylaşırdım. Ülkücü harekette verilen görevleri yapmak durumu vardır. Aynı şekilde görev değişimi de silsileyle olur. Şu anda Çerkezköy'de yaşanan gelişmelerin Kapaklı ile hiçbir alakası olmadığına dair İl Başkanımızın bizzat açıklaması vardır. Çerkezköy ile beraber Kapaklı'ya da bir genelge gelmiş olsaydı, tartışmasız bizlerde görevimizi yeni gelen yönetime teslim eder, açıklamamızı yapardık. Bazı isimler istifa beklentilere girmiş olabilirler. Ben hiçbir zaman onun ya da bunun adamı değil sadece partimin adamı oldum." diye konuştu.

Mustafa Ordu'nun yanında parti görevi gereği üzerine düşeni yerine getirdiğini söyleyen Varol, "Bunun adı Mustafa Ordu'cu olmaksa o zaman Mustafa Ordu'cuyum. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel'in de parti çalışmalarında uyanında yer alırım. Mustafa Ordu ilçe başkanı olmadığı dönemlerde başka başkanlarla da çalıştım. Ülkü Ocağı Başkanlığı yaptığım dönemde o günkü İlçe Başkanıyla teşkilatla ilgili birebir paylaşımda bulundum. Bu bir nevi sır olarak kalması gereken bir durum iken o anki konuşmamıza mevzu olan şahıslara o günkü ilçe başkanım konuştuklarımızı aynen aktardı. Beni o insanlarla karşı karşıya bıraktı. Mustafa Ordu ile kıyaslama yaptığımda da kendisinden asla zarar göremedik. Koray Önsel'ci olmaktansa ona destekçi olurum ve kim görevini layıkıyla yapıyorsa onun yanında yer alırım" açıklamasında bulundu.

Görevden alınmadığı sürece görevinin başında olacağını ifade eden Hayri Varol şunları söyledi: "Kapaklı'da istifa etmemizi bekleyenler bizim göreve geldiğimiz dönemden önce partiyi sahipsiz bırakanlar ve bir nevi bayrağı düşürenlerdir. Partinin yalnızlaştığı dönemlerde ortalıkta olmayıp bize sahip çıkma görevi verildiğinde görev paylaşmayı teklif ettiğimizde de görevden kaçanlardır. Görevde olduğumuz dönemlerde partimizi kimseye muhtaç ettirmedik. Milliyetçi hareketin mensupları ile bu hareketin genç fikirlerini kapı kapı dolaştırmak suretiyle dilenci durumuna düşürmedik. En zor koşullarda bile adeta küllerimizden var olarak yeniden ateş olmayı başardık. Görevden alınmadığımız sürece de görevimizin sonunda kadar başındayız"

28.03.2013 09: 28: 44

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ordu Çerkezköy Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title