Haberler

Vali Kıraç: Kardeş ve Dost Kazandım

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal'a veda ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır'da yaklaşık 1,5 yıl görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal'ı ziyaret etti.

Ticaret Borsası ziyaretinde Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal Vali Kıraç'I DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, Başkan vekili Şehmuz Ayhan ile DTB Meclis Başkan Yardımcısı Ferman Karaalp ile Genel sekreter Kamuran Karadağ ile karşıladı.

Ziyarette konuşan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır'da görev yapmış oldukları süre içerisinde vatandaş odaklı hizmet verdiğini belirterek, "Kamu kurum ve kuruluşları ile tam bir işbirliği ve uyum içinde vatandaş odaklı en iyi hizmeti sunmak için çalıştım. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yüceltmeye ve geliştirmeye büyük bir itina gösterdim. Bu vesile ile kentimizde birçok dost ve kardeş kazandım" dedi.


Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Diyarbakır'da yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Vali Kıraç'a teşekkür ederek, "Diyalog ve sorunları çözmeden yana olmanız bizleri ve tüm sanayici arkadaşlarımızı kentimiz adına mutlu etmişti. Bundan sonraki görevinizde aynı yaklaşımla çalışmalarınızı sürdüreceğinize eminiz" diye konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal Vali Mustafa Cahit Kıraç'a, 'Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır' diyerek el yapımı kahve seti hediye etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mustafa Cahit Kıraç Cahit Kıraç Diyarbakır Ahmet Ay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title