Haberler

Vali Karaloğlu."Türkiye Yelken Şampiyonasının Van'da Yapılması İçin Federasyon Başkanımızdan Söz...

Vali Münir Karaloğlu, önümüzdeki yıl düzenlenecek Türkiye Yelken Şampiyonasını Van'da yapmak için federasyon başkanından söz aldıklarını söyledi.

Vali Münir Karaloğlu, önümüzdeki yıl düzenlenecek Türkiye Yelken Şampiyonasını Van'da yapmak için federasyon başkanından söz aldıklarını söyledi.

4. Van- Bitlis Uluslararası Su Sporları Festivaline katılan yelken sporcularına madalya ve ödül veren Vali Karaloğlu, Türkiye'nin bir çok ilinden Van'a gelerek, Van Gölü'nde kıyasıya mücadele eden sporcuları kutladı.

Gölün güzelliğine işaret eden Karaloğlu, gölün su sporları alanında uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip olduğunu bildirdi.

Karaloğlu, "İnşallah önümüzdeki yıl da bu sporcularımızı yine su sporları festivaline, yelkenleriyle bekliyoruz. Yelken Federasyonu başkanımızın da Van'da Türkiye Şampiyonası yapma sözü var. Bu yarışlara katılan, yelken sporuna gönül veren tüm gençlerimizi kutluyorum" dedi.

Ardından dereceye giren sporcuların ödülleri Vali Karaloğlu, vali yardımcıları Mehmet Yüzer, Zafer Coşkun, Edremit Kaymakamı Mehmet Akif Celeb, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Ahmet Gençtürk tarafından verildi. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Türkiye Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title