Haberler

Vali Güvençer'e Turizm Odakları Projesi Konusunda Brifing Verildi

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e Manisa Turizm Değerleri Projesi hakkında brifing verildi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e Manisa Turizm Değerleri Projesi hakkında brifing verildi.

Brifinge, Proje Koordinatörü Vali Yardımcısı Yakup Tat, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, İzmir Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı M. Emin Doğan, Celal Bayar Üniversitesi Turizm Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tepeci ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve Manisa Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu İl Koordinatörü Ural Sevener katıldı.

Brifingte, Proje Koordinatörü Vali Yardımcısı Yakup Tat tarafından projenin uygulama süreci konusunda genel bir sunum yapılarak, il genelinde 400 civarında turizm değerinin tespit edildiği ve ilin tanıtımı için bu 400 civarındaki değer içerisinden belirlenen ve en öne çıkan 38 Turizm Çekim Merkezi hakkında bilgi verildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden sorumlu Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, genel olarak turizmin sorunları ve Manisa turizminin geliştirilmesi konusundaki görüş ve önerilerini aktardı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, özellikle Kula bölgesi başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi olarak ilde yaptıkları alt yapı çalışmaları ve sağladıkları katkılar konusunda bilgilendirme yaptı.

İzmir Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı M. Emin Doğan ve Celal Bayar Üniversitesi Turizm Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tepeci proje sürecinde sağladıkları kurumsal katkılardan ve bundan sonra yapılacak çalışmalar konusunda görüşlerini belirtti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilerek Doğrudan Faaliyet Programı kapsamında uygulaması tamamlanan projede kamuoyunu bilgilendirme ve Manisa'nın tanıtımında kullanılacak olan videoların sunumunu yaptı.

Bilgilendirme sonrasında Vali Mustafa Hakan Güvençer, proje ekibine teşekkürlerini ifade ederek, "Turizm Çekim Merkezleri Projesi Manisa gibi çok eski tarihlere geçmişi varan bir şehir için oldukça önemlidir. Ancak görüyorum ki, proje ekibinin özverili, hevesli ve yüksek motivasyon ile çalışması sonucunda başlangıçta konulan amacına ulaşılmıştır. Alaşehir, Yunusemre ve Şehzadeler ilçesi ile ilçe toplantılarına başlanmıştır. Kalan 14 ilçe ile benim Başkanlığımda turizm çekim Merkezleri projesi devam edecektir. İlgili kurum ve kuruluşların katkıları ile bu bölgelerin tanıtımı için devreye girmelerini sağlayalım. Yazılı ve görsel materyallerden oluşan bir kütüphane kuralım. Tüm turizm değerlerinin yer aldığı, Manisa Turizminin tanıtımının gerçekleştiği bir web sayfamız ve aynı zamanda bir platformumuz olsun. Tüm bu oluşumlar sağlandıktan sonra, kurumlarımıza görev taksimlerini yapalım. Yılda bir kez bir büyük toplantı düzenleyerek yıllık olarak yapılan çalışmaları, sorunları değerlendirerek elimizde bulunan yol haritasına göre değerlendirmelerde bulunalım. Böylelikle Turizm Çekim Merkezleri projemizi bir üst boyuta taşıyarak herkesin içinde olacağı bir proje haline getirerek devam edelim." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Emin Doğan İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title