Haberler

Vali Büyükersoy, Malazgirt Heyetini Kabul Etti

Muş'un Malazgirt ilçesinden Kaymakam Muhammet Gürbüz başkanlığında Sivil Toplum Kuruluşları ve köy muhtarlarından oluşan 50 kişilik bir heyet, Muş Valisi Vedat Büyükersoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Muş'un Malazgirt ilçesinden Kaymakam Muhammet Gürbüz başkanlığında Sivil Toplum Kuruluşları ve köy muhtarlarından oluşan 50 kişilik bir heyet, Muş Valisi Vedat Büyükersoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Hafta sonu Malazgirt ilçesini ziyaret eden Muş Valisi Vedat Büyükersoy, Malazgirt'ten gelen heyeti kabul etti. Kaymakam Muhammet Gürbüz, STK'lar ve köy muhtarlarından oluşan heyeti kabul eden Vali Büyükersoy, devlet ile milletin kol kola olması gerektiğini belirti.

Vali Büyükersoy, "İnşallah bundan sonraki görevlerimizde sizlerle beraber olacağız. Zaten bunun işaretlerini bir haftalık görev süremiz içinde vermeye çalıştık. Yolumuza çıkan çobanla, çocuklarla ve yaşlılarla beraber olduk. İlçelerimizde sadece resmi görevlileri değil herkesi kucaklamaya çalıştık. Belediye ile sivil toplum örgütleri ile ve önümüze çıkan her vatandaşın bizim için kıymetli olduğunu vurgulayacak şekilde davranmaya devam edeceğiz. Buraya bize yapmış olduğunu nezaket ziyaretinden dolayı son derece memnun oldum. İnşallah bundan sonra biz sizleri daha fazla ziyaret edeceğiz. Sizlerle daha fazla beraber olacağız. Sizin hizmetlerinizi nasıl daha iyeleştirebileceğiz nasıl daha geliştirebiliriz sizlerle bunları konuşacağız. Bunun gayreti içinde olacağız. Kaymakamlarımızla ve diğere kamu görevlileri ile birlikte güzel işler gerçekleştireceğiz" dedi.

Muş'ta var olan eksiklikleri tamamlamak için gayret sarf edeceklerini vurgulayan Büyükersoy, "Hastalarınıza çok temiz ve nezih bir ortamda hizmet vermek amacıyla yeni yeni hastaneler yapıldı. Bunlar daha da devam edecek. Tabii ki köylerimizin sıkıntıları var. Ama şöyle bir geriye doğru baktığımızda köylerimizin stabilize yolları bile yoktu. Şimdi yüzde 60'a yakını asfalt olmuş. İnşallah geri kalan yüzde 40'ı da kısa bir zamanda asfalta kavuşacak. Onun için hep beraber gayret edeceğiz. Hep beraber çalışacağız. Çiftçimiz ben çiftçiliğimi daha iyi nasıl yapabilirim, hayvan yetiştiren üreticimiz ben nasıl daha fazla süt alıp satabilirim onun gayreti içinde olacağız. Yoksa devletin anlık cebimize koyacağı 200 ila 300 lira bizi geçindirmek için yetmez. Belki o anlık bir mutluluk verebilir ama o mutluluk geçicidir. İnsanoğlunun esas başarısı esas hayat standardını artıracak olan kendi gayreti ile kendi çalışmasıyla elde edeceği bir kazançtır. Biz vatandaşlarımızın bu yönde gayretini bekliyoruz. Zaten bunu kendimiz için değil onlar için bekliyoruz" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vedat Büyükersoy Muhammet Gürbüz Malazgirt Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title