Haberler

Tutuklu ve Hükümlülere Moral Konseri

Aksaray Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlü ve tutuklulara yönelik moral konseri ve belge dağıtım töreni düzenlendi.

Aksaray Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda bulunan hükümlü ve tutuklulara yönelik moral konseri ve belge dağıtım töreni düzenlendi.

Programa Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kars, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nayim Okan, kurum personeli, hükümlü ve tutuklular katıldı. Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kars, kurumda yapılan eğitim ve iyileştirme çalışmalarının önemine vurgu yaparak, hükümlü ve tutukluları eğitim ve iyileştirme çalışmalarına etkin katılıma davet ederek mesleki kurslar vasıtasıyla hükümlü ve tutukluların topluma adapte olmalarının kolaylaşacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından meslek kurslarına katılan hükümlü ve tutuklulara belgeleri verildi. Belge dağıtım töreninin akabinde Helvadere'li Sanatçı Ertuğrul Yılmaz tarafından moral konseri gerçekleştirildi. Büyük beğeniyle karşılanan konser sonrası hükümlü ve tutuklular konseri düzenleyen yetkililere ve halk müziği sanatçısı Ertuğrul Yılmaz'a teşekkür etti. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Yılmaz Aksaray Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title