Haberler

Türkiye Hankido Federasyonu Antrenör ve Denklik Semineri Erzurum'da Yapılacak

Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, DAN Antrenör ve Denklik Semineri’ne ev sahipliği yapacak.

Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, DAN Antrenör ve Denklik Semineri'ne ev sahipliği yapacak. Türkiye Hankido Federasyonu'nca organize edilen seminere, Do sporuna gönül veren tüm Erzurumlular davet edildi. Seminer kapsamında Shotokan Karateyi 1979 yılında Erzurum'da başlatan Grand Master Selahattin Çobanoğlu da Erzurum'da olacak.

Konuyla ilgili olarak dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Efsane Karma Savunma Sanatları Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü Derneği daveti ile 21-22 Haziran 2014 tarihinde Türkiye Hankido Federasyonu Birliği tarafından DAN ANTRENÖR ve DENKLİK Semineri yapılacaktır. Do sporuna gönül veren herkesi seminerimize bekliyoruz"

1979 Shotokan Karateyi Erzurum'da başlatan ve 1987 yılına kadar Erzurum'da çalışmalar yapan Grand Master Selahattin Çobanoğlu'nun, yurt içi ve yurt dışı birçok federasyon ve ustalarla Uzak Doğu sporlarının Türkiye'de tanıtım ve faaliyetlerinde görev aldığının kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "2013 yılında Erzurum'a dönen efsane büyük usta; Selahattin Çobanoğlu, efsane karma savunma sanatlarını Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü'nü kurması dolayısıyla çalışmalarına bundan böyle Erzurum'da devam edecek"

Selahattin Çobanoğlu ise, Türkiye Hankido Federasyonu Başkanı Osman Karamercimek, As Başkanlar Mustafa Dinçer ve Bahattin Özdemir'in, beraberinde antrenör ve eğitmenlerle Erzurum'da düzenlenecek olan seminerin, gençlerin spora bakışlarında yeni bir kapı aralayacağını belirterek, tüm Do Sporu severlerin katılımlarını beklediklerini ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title