Haberler

Tür Kızılay'ı Annelerin Gönlünü Aldı

Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi Anneler Günü'nde özel bir etkinlikte bulundu.

Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi Anneler Günü'nde özel bir etkinlikte bulundu. Kızılay Balıkesir Şube Başkanı Hüseyin Gündoğan beraberinde Balıkesir Üniversitesi Kızılay Topluluğu öğrencileri ile birlikte huzurevini ziyaret edip buradaki bayyan sakinlerin Anneler Günü'nü kutladı. Öğrenciler çiçek ve tatlı verdikleri yaşlıların elini öpüp sohbet ederek gönüllerini aldılar.

Türk Kızılay'ı Balıkesir şube başkanı Av. Hüseyin Gündoğan, yönetim kurulu üyesi Fahrettin Burma, şube müdürü Süleyman Kara, personel Üzeyir Daldal ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Kızılay Topluluğu üyeleri Arzu Sayan, Ayça Aytekin, Özge Sümer, Yusuf Tunahan Kavaklı, Oktay Dibap, Kübra Muslu, Saliha Erkan, Betül Karadeniz, Vesile Aydın, Elif Kaya, İbrahim Akyüz ile huzurevini ziyaret ettiler. Balıkesir Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan annelere çiçek verip tatlı ikram eden Kızılay heyeti adına konuşan Hüseyin Gündoğan, "Bu güzel günlerinde huzurevindeki annelerimizin yanlarında olduk. Çok mutlu oldular bizler de çok sevindik ve mutlu olduk" dedi.

Huzurevi ziyaretinde uzun yıllardır burada kalan Zuhal (78) ve Mehmet Kır (92) çifti Kızılay heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Zuhal Kır, Kızılay'ın gönüllü gençlerine yazdığı şiirlerden 'Çanakkale' ve 'Anne' ile ilgili yazdığı şiirlerini okudu. Kızılay yetkililerini duygulandıran şiirin ardından neşeli sohbetler edildi. Ziyaretin sonunda huzurevindeki yaşlılarla beraber hatıra fotoğrafı çekilen BAÜ Kızılay Topluluğu üyesi öğrenciler, gönül almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Kızılay Balıkesir şubesi yöneticileri ile BAÜ Kızılay Topluluğu üyesi öğrenciler daha sonra Balıkesir Ayvatlar'da bu yl 10.'su kutlanan Uluslararası Yörük Türkmen şenliklerine de katılarak kutlamalara katılan annelere çok sayıda çiçek dağıtarak Anneler Gününü kutladılar. Yörük ve Türkmen kadınları da Kızılay gençlerine bu anlamlı jestlerinden dolayı teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gündoğan Türk Kızılayı Anneler Günü Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title