Haberler

Toprak Kağıt Fabrikası'ndaki Yangın

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan V.Fatih Bakıcı dün gece Toprak Kağıt Fabrikası'nda çıkan yangının söndürülmesinin ardından olay yerinde incelemelerde bulundu.

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı dün gece Toprak Kağıt Fabrikası'nda çıkan yangının söndürülmesinin ardından olay yerinde incelemelerde bulundu.

Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan ve Toprak Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toprak Kağıt Fabrikası'nda dün gece saat 02.30 sularında çıkan yangın, Bozüyük Belediyesi başta olmak üzere çevre belediyelerin itfaiye ekiplerinin de desteği ile yoğun çalışmalar sonucu sabaha karşı 05: 00 sularında kontrol altına alınarak söndürülen yangın maddi hasara neden oldu.

Yangının söndürülmesinin ardından sabah erken saatlerde Toprak Kağıt Fabrikası'na gelen Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, olay yerinde incelemelerde bulundu. Yangını gece boyunca olay yerinde takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler ile birlikte Fabrika Müdürü Murat Gül'ü ziyaret eden Başkan V. Bakıcı geçmiş olsun dileklerini iletti. Fabrika Müdürü Gül'den olay hakkında detaylı bilgi alan Başkan V. Bakıcı, can kaybının yaşanmamasının büyük bir şans olduğunu dile getirerek bir daha böyle olayların tekrar etmemesi temennisinde bulundu.

Dün gece saatlerce devam eden yangını söndürmek için Bilecik ve Eskişehir itfaiye ekiplerinin de çalışmalara katıldığı ve iş makineleri aracılığıyla deponun duvar kısmının yıkıldığı, fabrikanın atık depo bölümünün kullanılamaz hale geldiği öğrenildi. Yangın söndürme çalışmalarına katılan ve çıkan dumandan etkilenen bazı fabrika işçilerine 112 Acil Servis ambulansında müdahale edilirken, itfaiye erlerine de bol bol ayran takviyesi yapıldı. Sabah soğutma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından yangın alanı belediyeye ait iş makineleri ile temizlenmeye başladı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Türkiye Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title