Haberler

Tepebaşı'nda Öğretmen Adayları Doğa Stajı Programını Tamamladı

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda düzenlenen Doğa Stajı Programına katılan 50 öğretmen adayı katılım belgelerini aldı.

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği iş birliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu'nda düzenlenen Doğa Stajı Programına katılan 50 öğretmen adayı katılım belgelerini aldı.

Tepebaşı Belediyesi'nin, Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği ile hayata geçirdiği Yeryüzü Ekoloji Okulu Projesi, kentte yaşayan insanlar ve özellikle çocuklar için deney, gözlem ve eğitim alanları sunmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda düzenlenen ve Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği öğrencisi 50 öğretmen adayının, Yeryüzü Ekoloji Okulunda 11 farklı atölye çalışması düzenlediği Doğa Stajı tamamlandı. Program kapsamında 50 öğretmen adayı, çocuklar ile Sakin Okul Derneği gönüllü eğitmenlerinin vermiş olduğu atölye çalışmalarında buluştu. Öğrenciler, atölye çalışmalarında edindikleri bilgileri 4'erli gruplar halinde Yeryüzü Ekoloji Okulu'nda ve 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi'nde uygulama imkanı da buldu.

"STAJ SÜRECİNDE DERSİNE VERİMLİ ŞEKİLDE ÇALIŞAN ÖĞRETMEN ADAYLARIMIZI KUTLUYORUM"

Öğretmen adaylarına Doğa Stajı katılım belgesi ve üniversite öğrencilerine atölye kolaylaştırıcılığı yapan eğitmenlere de Doğa Stajı teşekkür belgesi takdim töreni düzenlendi. Törene Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ferhat Taşdelen, eğitmenler, dernek yönetimi ve programa katılan 50 öğretmen adayı katıldı. Burada bir konuşma yapan Taşdelen, "Biz 40 yıl önce, öğretmenlerin staj uygulamasında sınıfta en arkada oturur dersi dinlerdik. Şu anda da aynı uygulama var. Biz aslında bu uygulamayı yıktık diyebilirim. 3 ayda güzel bir doğa stajı geçirdik. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a çok teşekkür ediyorum. Staj sürecinde dersine verimli şekilde çalışan öğretmen adaylarımızı kutluyorum. Bu çalışmalarımızı ilerleyen dönemde artırarak devam ettireceğiz" diye konuştu.

"ÖĞRENMENİN EN İYİ YOLU, TEORİ İLE PRATİĞİ BİRLEŞTİRMEKTİR"

Başkan Ataç da programa katılan öğrencileri tebrik ederken, "Öğrenmenin en iyi yolu, teori ile pratiği birleştirmektir. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu tören de tamamen bu birleşme ile ilgili. Şu anda bulunduğumuz Yeryüzü Ekoloji Okulu da Türkiye'de çok nadir bir proje. Sakin Okul Derneğimiz ile bu çalışmayı yaptık, ekoloji ve doğaya verdiğimiz önem çok büyük. Bugün sertifika alan genç öğretmen adaylarımızı kutluyorum" sözlerini kullandı.

Tören, öğrencilere katılım belgesi, programa destek olan Dilruba Kürüm Yapıcıoğlu, Aysel Demiroğlu, Muammer Kalkan ve Özlem Yılmazyaşar'a ve eğitmenlere teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

Kaynak: ANKA / Yerel

Tepebaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title