Haberler

Tepebaşı, Amasra ile Kardeş Şehir Oldu

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi ve Amasra Belediyesi imzalanan protokol ile kardeş şehir oldu.

Tepebaşı Belediyesi ve Amasra Belediyesi imzalanan protokol ile kardeş şehir oldu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Amasra Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak üzere ilçeyi ziyaret etti.

Ziyarette Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ile bir araya gelen Başkan Ataç'ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu ve belediye başkan yardımcıları da yer aldı. İmza töreni öncesi bir araya gelen heyet, Amasra'nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

Amasra Belediyesi Meclis Salonu'nda Kardeş Şehir Protokolü için imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Tepebaşı Belediyesi ile güzel ilişkiler içinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

"BİRLİKTE İYİ İŞLER YAPACAĞIZ"

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise iki belediye arasındaki karşılıklı iş birliğinin geliştirileceğini vurgulayarak, "Bu özel birliktelikten ötürü çok mutlu olduğumu söylemeliyim. İki güzel kentin, iki güzel belediyesinin kardeşliğini perçinleyen bu beraberliğin, çok güzel şeyler getireceğine inanıyorum, birlikte iyi işler yapacağız. Amasra Belediyesi ve Sevgili Recai Başkan'ın çalışmalarını zaten takip ediyorduk. Karşılıklı olarak bu şekilde sık sık gelip gideceğiz. Diliyorum ki beraberliğimiz bu şekilde uzun yıllar sağlık, başarı ve mutluluk içerisinde sürsün. Kardeşliğimiz herkese hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

Ataç ve Çakır, Tepebaşı ve Amasra Belediyeleri'ni kardeş şehir ilan eden protokole imza attı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Recai Çakır Ahmet Ataç Tepebaşı Amasra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title