Haberler

Sonbahar Satranç Turnuvası

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından organize edilen 2013 Sonbahar Satranç Turnuvası, Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu'nda 8 kategoride 241 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Türkiye Satranç Federasyonu...

Antalya'nın Manavgat ilçe Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından organize edilen 2013 Sonbahar Satranç Turnuvası, Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu'nda 8 kategoride 241 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat İlçe Temsilcisi Hüseyin Yazıcı, Manavgat Belediyesi Sonbahar Satranç Turnuvası ile satrancın bütün okullarda yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını belirtti.Yazıcı,"Turnuvamıza 8 kategoride 241 kişi katıldı. İlçe tarihindeki en yüksek katılımlı turnuva oldu. Katılımcılar arasında 2008 doğumlu bir sporcumuz da var. Manavgat Gençlik Merkezi'nden yetiştirdiğimiz oyuncumuz Arda Efe Özkan'ı da bu turnuvaya dahil ettik. O da turnuvanın en genç katılımcısı olarak ödülünü aldı" dedi.

Turnuvada 2006-2007 doğumlular genel kategoride birinci Berat Atar, ikinci İlya Perminov, üçüncü Ege Kayaoğlu ve Mertcan Yaman olurken, 2006-2007 doğumlu kızlar kategorisinde birinci Nisa Yasemin Açıkalın, ikinci Nehir Mehtap Palulu ve üçüncü Sena Behice Gümüşel oldu. 2004-2005 doğumlular genel kategoride birinci Baran Demir, ikinci Eren Mehmet Emre, üçüncü Emre Şen, 2004-2005 doğumlu kategori kızlarda birinci Ilgın Fatma Puhur, ikinci Sevgi İnce, üçüncü Yaren Havva Altın, 2002- 2003 doğumlular genel kategoride birinci Atıl Yücesoy, ikinci Tunahan Yanık, üçüncü Ata Mehmet Kaya, 2002 -2003 doğumlu kızlar kategorisinde birinci Büşra Turgay, ikinci Ece İrem Çetin, üçüncü Başak Zeynep Yıldırım, 2001 ve daha önce doğanlar genel kategorisinde birinci Adem Avcı, ikinci Zeki Demir, üçüncü Halil Develi, 2001 ve daha önce doğanlar bayan kategorisinde ise birinci Elvan Esen, ikinci Sude Zeynep Cengiz ve üçüncü Sude Kulaksız oldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Mehmet Manavgat Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title