Haberler

Son dakika: İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi

Güncelleme:

Son dakika: Türkiye'nin en zengin insanlarından biri olan 68 yaşındaki ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, kalp krizi geçirdi. Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırılan Ağaoğlu'na anjiyo yapılarak stent takıldı. Ağaoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ve müteahhitlik yapan Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi. 68 yaşındaki ünlü iş adamı, öğle saatlerinde geçirdiği rahatsızlık üzerine Ataşehir'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

İş adamı Ali Ağaoğlu'na kaldırıldığı hastanede anjiyo tedavisi uygulandı ve stent takıldı. Tedavisi devam eden Ağaoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan hastane çevresinde güvenlik önlemi alındığı görüldü.

AĞAOĞLU ŞİRKETLER GRUBU'NDAN AÇIKLAMA

Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada "Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ali Ağaoğlu'na, rutin kontroller için gittiği Ataşehir'de bir hastanede anjiyo işlemi uygulanmıştır. Sn. Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumu gayet iyi olup endişe edilecek bir durum söz konusu değildir." denildi.

Son dakika: İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi

ALİ AĞAOĞLU KİMDİR?

Ali İbrahim Ağaoğlu 3 Mart 1954'te Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelmiş Türk müteahhit ve iş insanıdır. Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Lise eğitimini son sınıfta ticarete atılmasıyla bırakmıştır. 2017 itibarıyla 1 milyar dolar şahsi serveti ile Türkiye'nin en zengin 27. insanıdır.

1977 YILINDA ŞİRKETİ KURDU

Ali Ağaoğlu, 3 Mart 1954 tarihinde Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. Babası Mithat Ağaoğlu, İstanbul'da dönemin tanınmış müteahhitleri arasında idi. Babasının da etkisiyle gençlik yıllarında bir yandan okuyup bir yandan da inşaatlarda mesleği öğrendi. 1975 yılında babasının geçirdiği bir kalp rahatsızlığı sonrasında bir süreliğine aile işlerinin başına geçti; bu dönemde iş yükünden dolayı liseyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Babasından ticari olarak 1977 yılında ayrılarak Ağaoğlu Şirketler Grubu'nu kurdu. 1981 yılından itibaren toplu konut siteleri üretmeye başlayan Ağaoğlu Şirketler Grubu, özellikle 1990'lı yılların sonlarında başladığı "My" konseptli yaşam alanları ve My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerinde çalıştı.

EN ZENGİN 100 TÜRK LİSTESİNE GİRDİ

Ali Ağaoğlu, Ekonomi dergisi Forbes'in 2012 yılında yayınladığı "En Zengin 100 Türk" listesinde 10'uncu sırada yer aldı. Mart 2013 itibariyle Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamıdır. Türkiye Vergi Rekortmeneleri Listesinde ilk kez 2008 yılında yer almıştır.

Kaynak: Haberler.com / Yerel

Ali Ağaoğlu Ataşehir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Qwe Qwe:

Dünya senin olsa ne yazar işte. En son herkes toprak oluyor. Hicbirsey goturemiyor yanında. Ve daha da kötüsü 2/3 nesil sonra adın bile hatirlanmiyor torunlarının çocukları öyle bir ataları olduğunu dahi bilmiyor. Allah güzel amellerle gidebilmeyi nasip etsin herkese

171
3
yanıtYanıtla
bekir yapici:

belkide Allah bu dünyanin üstü kadar altida oldugunu ikaz etmis olabilr bakalim yasantisinda bir degisiklik olacakmi yoksa para hirsi devam edecekmi.

121
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Kim bilir hangi CEO kalp krizi geçirtti :)

68
4
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Azrail, Ağaoğlu'na doğru sinyali vermiş. yavaş yavaş yaklaşıyor demek..

7
0
yanıtYanıtla
HAMİT ŞAHİN:

Türkiyenin en zenginiymiş tabi oşlur devlet milyonlarca borcunu af ederse olur tabi. NERDE ADALET.

7
0
yanıtYanıtla
Cumhur Kilicalan:

Onu ben Trabzon dan tanırım o bir inşaat kalfasıydı ama ne olduysa oldu işte gelin durum...

3
0
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Klavye dincileri yine iş başında. Kimin ne olacağını bilen müneccimler şahıs hakkında yine fetva vermişler. Yazık kimin ne olacağını Allah bilir.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title