Haberler

Siroma Projesi

SİROMA Projesi Kapsamında Kırklareli Vali Faik Üstün İlkokulu'nda Dezavantajlı Bireylere Yönelik "Mesleki Eğitim ve İstihdam" konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Dezavantajlı vatandaşlara yönelik ilde uygulanan "SİROMA Projesi" ve Kırklareli Valiliği'nce hayata geçirilen "Dezavantajlı Öğrencilerin Eğitim-Öğretime Erişimlerinin Sağlanması ve Başarı Durumlarının İyileştirilmesi Projesi" kapsamında Vali Faik Üstün İlkokulu'nda Mesleki Eğitim ve İstihdam konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Berna Kaya, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Serkan Salman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Şube Müdürü Ali Şefik Deniz ve SİROMA Projesi Eğitim Uzmanı Serdar Kanat tarafından dezavantajlı bireylere mesleki ve teknik eğitim, halk eğitim merkezi kursları, çıraklık eğitimi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmetleri ve SİROMA Projesi konusunda bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Bora, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Hakan Anıl, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Emrullah Küçükyılmaz, Vali Faik Üstün İlkokulu Müdürü Şadiye Karagöz ve SİROMA Projesi Psikolojik Danışmanı Merve Kaya da toplantıda hazır bulundu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Merve Kaya Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title