Haberler

Selçuk'ta İlk Mitingi MHP Adayı Yaptı

MHP'nin Selçuk Adayı Levent Görür ilk mitingini gerçekleştirdi.

MHP'nin Selçuk Adayı Levent Görür ilk mitingini gerçekleştirdi. Miting alanını dolduran 4 bini aşkın vatandaşlar, genç Başkan Adayı Levent Görür'e sloganlar atarak destek oldular. Genç başkan adayına bir destek de MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural'dan geldi. Aydın programı kapsamında Kuşadası ilçesinden partisinin Selçuk ilçe Başkan adayı Levent Görür'ün mitingine gelen Vural, miting sonunda kısa bir konuşma yaparak 17 aralık operasyonuna değindi ve Selçuk halkına Türkiye'de yaşanan bu yolsuzlukları 30 Martta "Ne Mutlu Türküm diyene" diyerek sandıkta göstermelerini istedi.

Yaklaşan yerel seçimler çerçevesinde halkın karşısına geçen ilk isim olan MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, rakipleri Ak Parti ve CHP adayını hedef göstererek; "Biri iktidarın gücünü kullanıyor, diğeri belediyenin gücünü kullanıyor, ben kendi gücümle sizlerin karşısındayım" dedi.

Büyük bir izdihamın yaşandığı pazar yerindeki miting alanına vatandaşların sloganları eşliğinde gelen genç Başkan Adayı Görür, konuşmasında Selçuk'un bütün köylerini saydı ve son olarak da "Selçuk burdamı" diye soran Görür'ün bu sorusuna hep bir ağızdan "Burada" diye bağran vatandaşlar sloganlar atarak zaman zaman genç başkan adayının sözlerini kestiler. Selçuk ilçesinde yapılan anket sonuçlarının yalan olduğuna vurgu yapan Görür, bütün anketlerden Levent Görür'ün çıktığını, bu sonucu da kendileri cesaret edip de söyleyemediklerini dile getirdi. Bu sonuçlar üzerine utanarak kendi anket sonuçlarını yüzde 70 gösterdiklerini söyleyen Görür; "Anket yandaşlarının yanında olmaz, anket burada olur. Alın size anket" dedi.

Selçuk'un önde gelen sorunlarını dile getiren son günlerde inşaat sektöründe yaşanan sorunun vatandaşları ve ilçedeki müteahhitleri oldukça mağdur ettiğini belirten Görür; belediye başkanlığını kazanmasıyla birlikte bu sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağını söyledi. Hiç kimsenin kapısına iş vaadi ile gidip oy istemediğinin altını çizen MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür "42 proje açıkladım. Vefa Ülgür gibi Zeynel Bakıcı gibi hiç birinize geldim mi? Oğlunuzu işe alacağım, kızını belediyeye alacağım dedim mi? Böyle bir söz verdim mi? Selçuk'un işsizliği böyle mi çözülür? Yazık insanların duygularıyla oynamayın, verdiğiniz bir dilim ekmek esir ediyorsunuz insanları ayıptır günahtır" diyerek yalanlarla işsizliğin önünün açılamayacağını söyledi.

Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür'ün sosyalleşmeyi bitirdiğini ve Selçuk'u küstürdüğünü belirten Görür; "Sevgi kazanacak diyorlar. Böyle sevgi mi olur? Birbirimizi ya cenazelerde yada düğünlerde görür olduk. Allah'ın izniyle 30'undan sonra Selçuk halkı birbiriyle kucaklaşacak, barışacak sevgi böyle gelir. Levent Görür bunu yaşatacak bu size şeref sözümdür" dedi.

Aydın programı nedeniyle Kuşadası ilçesinden partisinin Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür'e destek vermek amacıyla miting alanına gelen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, mitin sonunda kısa bir konuşma yaptı. 17 Aralık operasyonuna değinen Vural, "En çok da bu büyük yolsuzluğu yapanların serbest kalması canımı acıtıyor" dedi.

Partisinin genç Başkan Adayı Levent Görür'ün burada bir halk yürüyüşü başlattığını gördüğünü söyleyen Vural "Burada ben bir şey gördüm, Levent Görür burada bir halk yürüyüşü başlatmış. Selçuklular diyor ki bu belediyeyi ben yöneteceğim diyor. İnşallah sizin bu yürüyüşünüz, Levent Görür'ü belediye başkanlığına oturtunca sona erecek, ondan sonrada Levent Görür size hizmete devam edecek. Ben bu inancı gördüm ve gerçekten büyük bir gurur duydum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Görür Oktay Vural Kuşadası Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title