Haberler

Şanlıurfa'da Yerel Seçim Çalışmaları

Güncelleme:

Siyasi partilerin Ankara'da aday belirleme süreci devam ederken Şanlıurfa'da da aday adayları çalışmalarını hızlandırdı.

Bu isimler arasında öne çıkanlardan birisi de AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Yaşar. Harran Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Yaşar, Gazete İpekyol'a yaptığı ziyarette; Urfalılardan liyakat, tecrübe ve halkla iç içe olabilecek isimleri desteklemelerini istedi.

Kendisinden daha fazla ehliyet ve liyakat sahibi aday adaylarının çıkması halinde geri çekilebileceğini kaydeden Oktay Yaşar, "Ehliyet ve liyakat sahibi insanların seçilmesi halinde memleketimiz ve ülkemize bu şekilde daha yararlı bir katkı sunulacağı kanaatindeyim." dedi.

Belediyecilik hakkındaki görüşlerini de belirten Yaşar, "Belediyecilik zor olan bir görevdir. Bu görevi üstlenmek için iyi bir teknik alt yapı ve birikime sahip olmanın yanı sıra halkıyla samimi ilişki kurabilecek insan olmalıdır. Bir şehirde sorunların çözüleceği ilk resmi durak belediyedir. Her başı sıkışan ve devletten hizmet bekleyen vatandaş ilk olarak belediyenin kapısını çalar. Dolayısıyla halka iç içe olup sorunların üstesinden gelebilmek önemlidir." diye konuştu.

A.OKTAY YAŞAR KİMDİR?

1969 Şanlıurfa doğumlu. İlk ve ortaokulunu İstanbul'da, liseyi Şanlıurfa'da okudu. Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden İnşaat Mühendisi olarak mezun olduktan sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde yüksek lisansını da tamamlayıp İnşaat Yüksek Mühendisi oldu. Birçok ülkede kent planlaması, çevre, peyzaj, ulaşım gibi konularda araştırma ve incelemelerde bulundu. İstanbul Erkoç Firması, İstanbul İkitelli Demirciler Sitesi İkmal İşleri, İstanbul Sarıyer Belediyesi İmar Müdürlüğü, Harran Üniversitesi Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı'nda Etüt-Proje Şube Müdürlüğü, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı ve yine aynı üniversitenin genel sekreter yardımcılık görevlerinde bulundu. Şuanda Harran Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak; ulaşım ve inşaat program başkanlığı bünyesinde raylı sistemler, ulaşım sistemleri, çevre ve alt yapı ile şantiyecilik dersleri veriyor.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Harran Üniversitesi Oktay Yaşar Şanlıurfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title