Haberler

Sağlığın İçin Pedal Çevir

Özel Deva Okulları tarafından "Sağlığın için pedal çevir" sloganıyla gerçekleşen bisiklet turuna 7’den 70’e bir çok kişi tarafından yoğun katılım sağlandı.

Özel Deva Okulları tarafından "Sağlığın için pedal çevir" sloganıyla gerçekleşen bisiklet turuna 7'den 70'e bir çok kişi tarafından yoğun katılım sağlandı.

Özel Deva Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu'nun da katıldığı bisiklet turu, Anneler Parkı'nda başlayıp, Özel Deva Okulları'nda son buldu.

Deva ailesi, genel amacın fiziksel aktivitelere teşvik ederek sağlıklı bireylerin yetişmesini sağlayacak olan bisiklet turunda, tüm Gaziantep halkıyla pedal çevirdi. Gereken tüm önlemlerin alındığı etkinlikte hareketli ve sağlıklı yaşama dikkat çekildi.

Özel Deva Okulları "Sağlığın İçin Pedal Çevir" sloganıyla bisiklet turuna yoğun katılım sağlanmasıyla start verdi. Anneler Parkı'nda başlayan pedal çevirme etkinliğinde yol boyunca Özel Deva Hastanesi sağlık ekibi eşlik etti. Oluşabilecek aksaklıkların giderilebilmesi için kendi bünyesinde teknik ekip bulundurdu. Polis ve belediye destekli güvenlik ekibi yol boyunca bisiklet turuna eşlik etti. Bisikleti olmayanlara bisiklet temin edildi. Dönüşte bisikletlerini bırakmak isteyenler için servisle Anneler Parkı'na dönüş imkanı sunuldu. Tur Güzergahı ise Anneler Parkı, Emek Aile Hekimliği, Milli Egemenlik Bulvarı, Kalyon Kavşağı, Ali Fuat Cebesoy Bulvarı, Çetinkaya, Özel Deva Okulları şekilde oldu.

Özel Deva Okulları'nın pedal çevirme etkinliğine katılan vatandaşlar, böyle bir etkinliğe katıldıklarından dolayı mutlu olduklarını, Gaziantep'te özellikle bayanlar için bisiklet kullanmanın çok az bir olgu olduğunu belirterek, herkes tarafından desteklenmesi gereken bir etkinlik olduğunu söyledi.

Etkinliğe katılan Özel Deva Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Nezih Barlas ise, "Deva Hastanesi'nin ve Deva Okulları'nın düzenlediği bir organizasyondur. Etkinliğe öğrenciler, veliler, hastane personelleri ve dışarıdan gelen bir çok katılımcı var. Bu etkinliğin örnek olmasını istiyoruz. Bisikletin yaygınlaşmasını istiyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özel Deva Hastanesi Gaziantep Yerel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500

Yorumlar (1)

Farklı Bakış:

Pedal çevir demesi kolay;MARİFET PEDAL ÇEVİRECEK YOLLARI BULMAK ve BİSİKLETLE GİDENLERE GEREKLİ SAYGIYI GÖSTERMEK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title