Haberler

Narlıdereli Çocuklar, 23 Nisan Şenliği'nin Tadını Çıkardı

Güncelleme:

Narlıdere Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği Çocuk Şenliği, büyük coşkuya sahne oldu.

Narlıdere Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği Çocuk Şenliği, büyük coşkuya sahne oldu.

Narlıdere Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ahmet Priştina Demokrasi Meydanı'nda Çocuk Şenliği düzenledi. Müzik dinletisinden dans gösterilerine kadar birçok etkinliğin gerçekleştirildiği şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte, Narlıdere Belediyesi'nin kültür-sanat kurslarına katılan çocuklar da yeteneklerini gösterme fırsatı buldu.

Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay ve Narbel A.Ş. Genel Müdürü Cem Yüceışık'ın da katıldığı etkinliğe katılan çocuklar, kurulan farklı stantlarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tadını çıkarttı.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, "Bugün burada bizimle olan değerli çocuklarımıza, değerli velilerimize çok teşekkür ediyor, sizlere Belediye Başkanımız Ali Engin'in selamlarını iletiyorum. 19 Mayıs 1919'da kurtuluş mücadelemizi başlatan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 23 Nisan 1920'de TBMM'ni açtı. Meclisimizin açılışının 103'üncü yılını kutlamanın onurunu ve gurunu yaşıyoruz. Bu önemli günü çocuklarımıza emanet eden tüm kahramanlarımızın ruhları şad olsun. Narlıdere Belediyesi olarak Cumhuriyet çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Çocuk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title