Haberler

Mutso'da Seçimler Tamamlandı

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organ seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı en yaşlı meclis üyesi Faruk Özalp Başkanlığında MUTSO Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) organ seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı en yaşlı meclis üyesi Faruk Özalp Başkanlığında MUTSO Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Toplantının sonunda yeni dönem Meclis Başkanı ve başkan yardımcıları ile katip üye seçim yapıldı. Seçim sonucunda Şükrü Altınay Meclis Başkanı, Mevlüt Acar birinci başkan vekili, Ahmet Zeybek ikinci başkan vekili olurken, Mustafa Kale de katip üye seçildi.

Daha sonra meclise hitap eden Meclis Başkanı Şükrü Altınay, desteklerinden ve teveccühlerinden dolayı tüm meclis üyelerine ve komite üyelerine teşekkür ederek, geçmiş dönemde yapılan güzel işlere yeni dönemde de devam edeceklerini belirterek herkese başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin seçimi, Disiplin Kurulu üyelerinin seçimi, Birlik (TOBB) Genel Kurulu Delegelerinin seçimi,

Hesapları İnceleme Komisyonunun seçimleri yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar Bülent Karakuş seçildi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Bülent Karakuş (Yönetim Kurulu Başkanı), Mustafa Ercan, Mehmet Dişçigil, Hasan Şahin, Sedat Tunçer, Mustafa Murat Can, Mustafa Karataş, Salih Atayolu, Mehmet Ali Çoban, Hamza Levent Özkan ve Nurettin Fatih Dağdelen.

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELERİ

Mehmet Özavcı, Muhammet Aktaş, Ömer Manav, Faik Kuru, Ali Çatalak ve İlkay Demirtaş.

BİRLİK (TOBB) GENEL KURUL ASİL DELEGELERİ

Yusuf

Kayacık, Oğuz Oktay Turgut, Mevlüt Acar, Hüdai Örnek,Mehmet Çahan, Habil Muslu, Feyzi Akgül, Hüseyin Koray Özcan ve Ömer Öcal

HESAPLARI İNCELEME KOMİSYONU ASİL ÜYELERİ

Ayhan Çay, Fikret Köseoğlu, Kemal Yaman, Serhas Hakkı Ünsal ve Şahin Kırkan. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Karakuş Mustafa Kale Özalp Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title