Haberler

Muratpaşa'da Şarkilar Cumhuriyet ve Demokrasi İçin Söylendi

Güncelleme:

'Müzik Sokakta'sloganıyla Muratpaşa Belediyesi'nce başlatılan ancak darbe girişimi nedeniyle ertelenen müzik etkinlikleri 'Cumhuriyet ve Demokrasi İçin' ismiyle yeniden başladı.

'Müzik Sokakta'sloganıyla Muratpaşa Belediyesi'nce başlatılan ancak darbe girişimi nedeniyle ertelenen müzik etkinlikleri 'Cumhuriyet ve Demokrasi İçin' ismiyle yeniden başladı. Şarkılar; 8 ayrı noktada, 'Cumhuriyet ve Demokrasi için' söylendi.

Muratpaşa Belediyesi'nin 9 Temmuz-27 Ağustos arasında gerçekleştireceği ancak 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin maruz kaldığı darbe girişimi nedeniyle ertelenen 'Müzik Sokakta' etkinlikleri yeniden başladı. Muratpaşa'nın 8 ayrı noktasında gerçekleştirilen konser ve müzik dinletileri, 30 Temmuz Cumartesi günü 'Cumhuriyet ve Demokrasi için' sloganı ile yapıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fikret Otyam, Bayındır, Aydın Kanza Parkları ve Meltem Çarşı ile Hadrianus Kapısı'nda gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.
Müzik Antalya'ya yayıldı

Fikret Otyam Parkı'nda Grup Gito, Meltem Çarşı'da Grup Pass, Bayındır Parkı'nda Grup Hijazz, Aydın Kanza Parkı'nda Grup Nostalgia Trio, Neşet Ertaş Parkı'nda Can Dostlar, Falez Park'ta Grup Sometimes, Sinan Mahallesi Çarşı'da Grup Tül, Hadrianus Kapısı'nda Muratpaşa Belediyesi Mesleki Eğitim ve Sanat Toplulukları (MEST) Türk Sanat Müziği Korusu ile Antalya'nın Altın Çocuğu merhum Necip Nugay'ın oğlu Onur Nugay ve Eskiciler Grubu şarkılarını 'Cumhuriyet ve Demokrasi için' söyledi.

'Can cana, kardeşçe yaşayalım'

Fikret Otyam, Bayındır, Aydın Kanza Parkları ve Meltem Çarşı ile Hadrianus Kapısı'nda gerçekleştirilen etkinliklere katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, alkışlarla karşılandı. Aydın Kanza Parkı'nda yere oturarak vatandaşlarla birlikte şarkıları dinleyen Başkan Uysal; ""Ülkemizde, dünyamızda; insanlar birbirlerine çok kötü şeyler yapıyor. Sevgisiz, negatif ne varsa, kafamızdan gönlümüzden silelim. Can cana, kardeşçe yaşayalım"" diye konuştu.

Muratpaşa Belediyesi'nin 'Sokakta Müzik Var' yaz konserleri ve dinletisi 27 Ağustos'a kadar her cumartesi devam edecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikret Otyam Muratpaşa Antalya Aydın Yerel Haberler

'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

"AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakmadan Geçme

7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 15. bölüm TRT 1 HD izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İçmeler Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 7 Haziran günün maçları nereden izlenir? 8 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i kim kazandı? Yemekteyiz programında 75.000 TL'lik ödülü kim aldı? Kızılcık Şerbeti sezon finali bölüm izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Kınalıada plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Marmaris Cennet Adası Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi ve en güzel plajları!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, okullarda uygulanacak yeni modeli böyle tanıttı: Amaç, özgür birey yetiştirmek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, okullarda uygulanacak yeni modeli böyle tanıttı: Amaç, özgür birey yetiştirmek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title