Haberler

Muğla haberi: Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'da yol çalışmalarına devam ediyor

Güncelleme:

Muğla haberleri: Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'un Bayır-Mumcular-Kısırlar, Dörttepe-Mumcular, Yeniköy-Mazı-Aşağı Mazı Mahallerinde yol çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'un Bayır-Mumcular-Kısırlar, Dörttepe-Mumcular, Yeniköy-Mazı-Aşağı Mazı Mahallerinde yol çalışmalarını tamamladı. Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniköy muhtarı Mehmet Çengel, Büyükşehir ne istediysek yaptı "Başkan Osman Gürün'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşların modern ve güvenli yollarda seyahat etmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede büyükşehir ekipleri Muğla'nın en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum'da alt yapı çalışmalarının yanı sıra, yol çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir ekipleri Bodrum'un Bayır-Mumcular-Kısırlar Mahallelerinde 7.50 km. Dörttepe-Mumcular mahallesinde 10.70 km ve Yeniköy-Mazı-Aşağı Mazı Mahallerinde 14.50 km yol çalışmalarını tamamlarken bu bölgelerde vatandaşlara güvenli bir seyahat sunuyor. Büyükşehir ekipleri ayrıca 2014 yılından bu yana Bodrum'da 183 km. asfaltlama 16 km. parke ve 20 bin 740 metre oto korkuluk yapımı gerçekleştirildi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniköy Muhtarı Mehmet Çengel, Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar ne istediysek yaptı, "halkımıza sunduğu bu hizmetler nedeniyle Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve ekibine teşekkür ederim" dedi. Çengel, ayrıca "Büyükşehir Belediyemizden mahallemiz adına bazı isteklerimiz olmuştu. Yollarımız genişledi ve asfaltlandı. Okulumuzun önüne kasis istedik hemen yapıldı. Oto korkuluk talebimiz oldu çalışmalara başladılar. Taleplerimizin anında yerine gelmesi bizleri ve halkımızı çok mutlu ediyor. Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün'e ve tüm belediye çalışanlarına mahallem adına çok teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeniköy Bodrum Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title