Haberler

Mine Soysal Kadınlarla Buluştu

Yazar Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonuyla Bursalı kadınlarla bir araya geldi.

Yazar Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi'nin organizasyonuyla Bursalı kadınlarla bir araya geldi.

Mine Soysal, Nilüfer Kütüphane Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Nilüfer'de Kadın Hayata Yakın" programına konuk oldu. Plaza 16'daki buluşmada konuşan Mine Soysal, Nilüfer Belediyesi'nin gerçekleştirdiği bu faaliyetin kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti. Son kitabı 'Uzakta'nın Türkiye'de çok rastlanan gençlik meselelerinden birini işlediğini belirten Mine Soysal, "Kadın okurlarımın arasında daha çok seviliyor olmamın sebebi de bu. Çevremizde gençler, ergenler var ve onlarla ne yapacağımızı bilmiyoruz. Kadınların çok önemli bir meselesi bu. Kadınlarla böyle bir kitap için buluşmak beni ayrıca heyecanlandırıyor" dedi.

İnsanların kendi hayatını değil, başka hayatları seyretmeyi daha çok sevdiğini ifade eden Soysal, "Çünkü kendi hayatımıza emek vermek, layık olduğumuzu inandığımız keyiflerle ve renklerle donatmak daha zor geliyor. Ben hep bunun derdini yaşadığınızı, kendinizi başkaları değil, en çok kendinizin kısıtladığını düşünüyorum. Kendiniz için ne yapıyorsunuz? İşleri bırakıp kendiniz için keyif aldığınız şeylerin peşinden gitmenizi çok istiyorum. Sosyal faaliyetlerin yükselmesi bir insanı çok farklı anlamda etkiliyor. İnsanlarla bizden farklı olsalar da iletişim kurabilme beceriniz çok yükseliyor" diye kaydetti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, programa katılan kadınlara ve yazar Mine Soysal'a teşekkür etti. Soysal, Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından kadınlara dağıtılan "Uzakta" adlı kitabını imzaladı.

(MŞ) - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mine Soysal Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title