Haberler

Milletvekili Özdemir: Halk, Vicdanı İle Oy Kullansın

Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, halkın, vicdanın sesi ile oy vermesi gerektiğini belirtti.

AK Parti'li Özdemir'den seçmenlere 'vicdanlı' mesaj

7 Haziran seçimlerinin son haftasına girilirken, çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, hafta sonunu oldukça yoğun bir çalışma ve görüşme temposu içerisinde geçirdi.

Kanaat önderleri, vatandaşlarla görüşme, esnaf, köy, taziye ve düğün ziyaretlerinin yanısıra akşamları da seçim lokalinde ve ev ziyaretleriyle geçiren Milletvekili Özdemir, sayılı günler kalan seçimlerde başarıyı yakalamak için geceli gündüzlü çalıştıklarını bildirdi.

Kendisini ziyarete gelen vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Özdemir, akşam saatlerinde Kanaat Önderleriyle biraraya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda görüşlerini aktaran Milletvekili Özdemir, özellikle Eski ve Yeni Türkiye arasındaki farklara dikkat çekerek, katedilen gelişmelerin çok önemli adımlar olduğunu anlattı.

13 yıl önce 2002 yılında bir takım elitist, laikçi ve kendini bu devletin sahibi gören kesimlerin beş sente muhtaç hale getirdiği bir Türkiye'yi AK Parti'nin çok kısa sürede ayağa kaldırarak mamur hale getirdiğini belirten Milletvekili Özdemir, 2004-2007 yıllları arasındaki 2.döneminde ise kapatma davalarıyla karşı karşıya bırakıldığını ve iktidarın iki yıl boyunca elini kolunu bağladıklarını hatırlattı.

"SEÇMEN ELİNİ VİCDANINA KOYUP SANDIĞA GİTMELİ"

Kanaat önderleriyle gerçekleştirilen toplantının ardından Esentepe'de düzenlenen bir düğün törenine katılan Milletvekili Özdemir, daha sonra Segırkan ve Zorava köylerinde muhtar ve köyün ileri gelenleriyle biraraya geldi.

Köyün sorunlarını dinleyen ve seçimlerde destek isteyen Milletvekili Özdemir, gecenin geç saatlerine kadar önce Çamlıca daha sonra Çamlıtepe Mahallelerinde bazı vatandaşların evlerine misafir oldu.

Burada seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Milletvekili Özdemir, önümüzdeki seçimlerin istikrar, hizmet ve çözüm sürecinin devam etmesiyle istikrarsızlık ve AK Parti karşıtı ittifakın seçimi olacağına vurgu yaparak, vatandaşların elini vicdanına koyarak sandığa gitmelerini istedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Türkiye Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (1)

batmanlı:

hiç merak etme millet vijdanıyla oy kullanacak

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title