Haberler

MHP Kadın Kolları'nda Görev Hatice Şimşek'e Emanet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Şimşek getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Şimşek getirildi. Yapılan görevlendirme sonrası yazılı bir açıklama yapan Şimşek, "Milliyetçi ve ülkücü Türk kadınları olarak iktidar hamurunu özenle ve arzuyla mayalayıp yoğuracağız" dedi.

MHP Edirne İl Teşkilatı'nın 14 Şubat 2013 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Dr. Gürsel Şimşek başkanlığında yeniden şekillendirilmesi sonrası şimdi de MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Doç. Dr. Şennur Şenel tarafından Edirne MHP İl Kadın Kolları teşkilatı kuruldu. Yapılan görevlendirme sonrası başkanlığa Hatice Şimşek getirildi.

Şimşek, yazılı bir açıklama yaparak göreve getirilmesiyle ilgili duygu ve düşüncelerinden bahsetti.

Şimşek, şunları söyledi:

Bugün ülkemizin içinde bulunduğu zor dönemde üç hilalin iktidarının zorunlu olduğuna inanan ve bu uğurda zafere giden yolda gecenin karanlığına mahküm olmamak için; gündüzden kandilini hazırlayan, yazın karınca gibi çalışarak kışın mükafatını alacağına inanan, kararlı, inançlı, çalışkan, milliyetçi ve ülkücü Türk kadınları olarak iktidar hamurunu özenle ve arzuyla mayalayıp yoğuracağız. MHP Kadın Kolları olarak amacımız, Türk kadının; Türk milletine mensubiyetten gurur duyan, ona derin bir sevgi ve saygıyla bağlı bulunan, demokrasiyi, bütün kurum ve kurallarıyla yerleştirmeyi hedef edinen, hukukun ve millet iradesinin üstünlüğüne inanan, adalet ve hakkaniyete dayanan bir sosyal düzen öngören, herkesin kanun önünde eşitliğini savunan, gelenek ve göreneklerine bağlı olan bir insan olarak toplumda hak ettiği statüye yükselmesini sağlamaktır."

Şimşek'in yardımcılıklarına; Halise Atlı ve Çiğdem Yeşiloğlu, İl Sekreterliğine Meral Gerey ve İl Muhasipliğine Hanife Akkaya getirilirken İl Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu:

Nuran Armağan, Nilüfer Karagülle, Gülşin Kuzucu, Nevin Özatlas, Canan Makineci, İlknur Engincan, Serpil Balcıgören, Mine İğrek, Sibel Şimşek, Fatma Kozan, Sibel Yücel, Yücel Duran, Seyhan Balçıklıyız, Çiğdem Ezen, Dilek Dalcı, Gülnur Torozlar, Hülya Dönmez, Nazlı Gök, Fadime Tarancı, Emine Çakan, Semra Çule, Türkan Orhan.

(ORA)

25.04.2013 17: 35: 12

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hatice Şimşek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title