Haberler

MHP'den Yukarı Kepen Köyüne Dev Türk Bayrağı

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine bağlı Yukarı Kepen Köyü Muhtarı Haşim Söker'in Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nden talep ettiği bayrak, Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ayhan Sezer tarafından teslim edildi.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine bağlı Yukarı Kepen Köyü Muhtarı Haşim Söker'in Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nden talep ettiği bayrak, Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ve Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ayhan Sezer tarafından teslim edildi.

Köyü Muhtarı Haşim Söker, bayrak taleplerini yetkililere ilettiklerini, ancak Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu taleplerine cevap vermesinin kendilerini son derece memnun ettiğini ifade etti. Son günlerde Türk bayrağı ile ilgi yaşanan menfur olayın ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ayhan Sezer ve Yukarı Kepen Köyü Muhtarı Haşim Söker, beraberlerindeki köy halkı ve partililerle birlikte dev Türk bayrağını göndere çektiler. Bayrağın göndere çekilmesi esnasında duygulu anlar yaşandı.

Dev bayrak Ankara- İzmir karayolu üzerinde bulunan Yukarı Kepen köyünün çevresindeki 15-20 kilometre çaplı bir alandan görüldüğü belirtildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel; "Milletimizin her zaman yanındayız. Bayrağımız sonsuza dek dalgalanacak ve bunun aksi düşüncelere sahip olan kesimler daima hüsrana uğrayacaklardır" dedi.

Eskişehir Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ayhan Sezer ise, "Bu bayrağı gönderine çektiğimiz gibi onu indirmek isteyenlere de karşıda korumak en asli vazifelerimizden birisidir. Bayrağı indirmek isteyenler karşılarında vatansever Türk milliyetçilerini bulacaklardır" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ruhsar Demirel Ayhan Sezer Eskişehir Yerel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title