Haberler

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak Şehit Cenazesine Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Hakkari Çukurca’daki hain saldırı sonucu şehit olan Sandıklılı Jandarma Astsubay İbrahim Betim’in şehit cenazesine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Hakkari Çukurca'daki hain saldırı sonucu şehit olan Sandıklılı Jandarma Astsubay İbrahim Betim'in şehit cenazesine katıldı.

Şehidin cenazesini MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile birlikte havaalanında karşılayan Parsak, daha sonra Konya'da düzenlenen cenaze törenine katılarak Betim'e karşı son görevini yerine getirdi. Cenaze törenine olan ilgisizliğe sert tepki gösteren Parsak, "İçinde bulunduğumuz zorlu süreçte Konya gibi büyük bir ilimizdeki şehit cenazemize gösterilen ilgisizlik bizleri yaraladı. Demokrasiye sahip çıkma adına her akşam onbinlerce kişinin meydanları doldurduğu Konya'da, şehidimizin cenazesindeki yalnızlık bizleri gerçekten kahretti. Her akşam miting meydanlarında halkın demokrasiye olan hassasiyetini istismar ederek kürsü konuşmaları yapan Milletvekillerinin ancak birkaç tanesini şehidimizin cenazesinde görebildik. Türk Milleti, içinde bulunduğu durumu iyi kavramalı ve tarihinden aldığı güçle, kendisi için genç yaşta toprağa düşen şehitlerine bir Fatiha'yı çok görmemelidir" dedi.

Cenaze töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Parsak, FETÖ terörü ile mücadele edilirken, PKK terörüyle mücadelenin de unutulmaması gerektiğini hatırlatarak, "Ülkemiz dört bir yandan kuşatılmak isteniyor. Bu noktada askerimizin morali her şeyden üstündür. FETÖ ile mücadelede gösterilen ilgi ve gayret, şehitlerimizden esirgenmemelidir" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Parsak Hakkari Politika Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
title