Haberler

Metalik Fikirler Kulübü'nden Uluslararası Sempozyuma Katılım ve Teknik Gezi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, 2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumuna katıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, 2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumuna katıldı.

Mimarlık Mühendislik Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nde öğrenim gören öğrenciler tarafından kurulan "Metalik Fikirler Kulübü" üyesi öğrenciler, Bölüm Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Bülent Kurt, Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa, Yrd. Doç. Dr. Zahide Bayar Öztürk ve Araştırma Görevlisi Serkan Dal 2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumuna katıldı.

Sempozyumda Metalik Fikirler Kulübü üyesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencileri Laboratuar Dersi'nde yaptıkları çalışmalarda dereceye giren altı öğrenci bildirilerini sundu. Kulüp üyesi öğrenciler ayrıca, ülkemizin en büyük Demir Çelik firması olan KARDEMİR A.Ş'ye ve SAKA Demir Çelik A.Ş'ye teknik gezi düzenleyerek demir çelik üretiminin cevherden mamule bütün aşamalarını izleme fırsatı elde ettiler.

Karabük'te düzenlenen 2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu ve alanları ile ilgili birçok oturuma katılan öğrenciler, Bölüm Öğretim Üyeleri nezaretinde Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı da ziyaret etti.

Etkinlik sonrasında Metalik Fikirler Kulübü üyesi öğrenciler, sempozyum katılımı ve teknik gezilerin eğitimlerine çok büyük katkı sağladığını belirttiler. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demir Çelik Hacı Bektaş Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title