Haberler

Mersin yerel haberi... Mezitli Vali Şenol İlkokulu Öğrencileri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Mersin gelişmesine göre Mersin Mezitli Vali Şenol Engin İlkokulu öğrencileri ve öğretmenler ile yöneticileri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ettiler.

Mersin Mezitli Vali Şenol Engin İlkokulu öğrencileri ve öğretmenler ile yöneticileri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i ziyaret ettiler.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, Mezitli Vali Şenol Engin İlkokulu öğrencilerini ve yönetici ile öğretmenlerini makamında ağırladı. Ziyarette, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Mezitli Vali Şenol Engin İlkokulu Müdürü Mustafa Karaaydın, öğretmenler Durdane Çelik ve Ali Baran ile öğrenciler yer aldı.

Öğrenciler Seçer'e çiçek takdim ettiler. Okul Müdürü Mustafa Karaaydın, okulun yapısı ve öğrenci sayısı hakkında bilgiler verdi.

"BAŞKANIMIZ ÇOK GÜLER YÜZLÜ"

Belediye'den yapılan açıklamaya göre 2'nci sınıf öğrencisi Eylül Yılmaz şöyle konuştu:

"Okulumdan çok memnunum. Öğretmenlerimi, arkadaşlarımı çok seviyorum. Buraya gelmek çok gururlandırdı beni. Çok heyecanlıyım. Okulumuz yeni başladı. Yeni eşyalarımla başlayacağız. Yeni şeyler, yeni sınıf, yeni dönem; çok heyecanlıyım. Öğretmenimi, arkadaşlarımı hepsini çok özledim. Onlarla buluşacağım.

Vahap Başkanımızı da gördüm. Başkanımız çok güler yüzlü. Onu çok sevdim. Kitap, boya kalemi, kalem kutusu, kitaplar verdiler. Bir de bir tane bebek verdiler. Benim de çok hoşuma gitti, kardeşime vereceğim."

3'üncü sınıf öğrencisi Fatih Kaan Yanık ise, "Çok mutluyum. Buraya Başkan'a geldik. Sohbetini beğendim, çok güzeldi. Hediye verdiler. Araba verdiler. Boya kalemleri, kalemlik, kitaplar ve defterler verdiler. Arkadaşlarımı özlemiştim. Heyecanlıyım. Bugünkü günüm çok mutluydu" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

milli eğitim bakanlığı Vahap Seçer Mezitli Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title