Haberler

Mersin Üniversitesi'nde Mezuniyet Sevinci

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Meslek Yüksekokulu 17.dönem, Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu 3.dönem mezunlarını verdi.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Meslek Yüksekokulu 17. dönem, Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu 3. dönem mezunlarını verdi. Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın'ın da katıldığı törende diplomalarını alan 191 öğrenci büyük sevinç yaşadı.

Diploma töreninde bir konuşma yapan Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, "Biz prensip olarak üniversitede bitiriş törenlerini hep bir güne sığdırmayı düşünürdük. Uygulamalarımız bu şekildeydi. Geçen yıldan itibaren bu prensibin dışına çıkarak, ilçelerdeki yüksekokul ve meslek yüksekokullarında

törenler yapmaya çalışıyoruz. Görüyorum ki bunda isabetli karar vermişiz. İnsanların mutluluğunu yüzlerinden okumak, böyle mutlulukla birlikte olmak çok güzel bir duygu" dedi.

Özellikle Erdemli Eski Belediye Başkanı Musa Mutlu ve Arpaçbahşiş Belediye Başkanı Musa Demir'e teşekkür eden Rektör Aydın, " Birçok yerde bize okul binaları olarak derme çatma, onarıma ihtiyaç duyulan birçok sorunları olan binalar veriliyor. Ama Erdemli'de kendileri için yapılan binayı terk ettiler, bize verdiler, kendileri de yıllarca köhne bir binada çalışmalarını sürdürdüler. Size onun için teşekkür ediyorum. Bu fedakarlığın karşılığını vermek için çok büyük gayretler gösterdik. Buradaki laboratuvarları gezdik, kampüsteki imkanlarla aynı. Bütün çocuklarımızın da bunu hak ettiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Erdemli MYO Müdürü Erdem Daşcı'da okulları ile ilgili bilgiler vererek, "Meslek yüksekokulumuzun mesleki alanlardaki branşlarına uygun öğrenci mezun etmek için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Meslek yüksekokulları olarak biz çok önemli bir misyonu üstlendiğimizin farkındayız. Öğrencilerimizi Mersin Üniversitelilik onuruna yakışır bir şekilde, ilgili sektörlerin ihtiyaçları doğrultusunda yetiştirdiğimiz öğrencilerimizi mezun etmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından diploma sevinci yaşayan iki okulun 191 öğrencisi diplomalarını Rektör Prof. Dr. Suha Aydın, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr Ahmet Kıdeyş, Erdemli MYO Müdürü Erdem Daşcı, Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Yüceol, rektör yardımcıları ve öğretim görevlilerinin elinden aldı.

Diplomalarını alan öğrenciler 10 Yıl Marşı eşliğinde kep fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Üniversitesi Erdemli Aydın Yerel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title