Haberler

Memur-sen Bursa İl Temsilciliği Ramazan Ayını Kutladı

Ramazan ayının başlaması münasebetiyle sendika binasında basın açıklaması düzenleyen Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, mübarek Ramazan ayının millete, İslam alemine ve insanlığa barış, sevgi ve huzur getirmesini diledi.

Ramazan ayının başlaması münasebetiyle sendika binasında basın açıklaması düzenleyen Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, mübarek Ramazan ayının millete, İslam alemine ve insanlığa barış, sevgi ve huzur getirmesini diledi.

Rahmet, bereket ve af kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek bir Ramazan ayına daha girildiğini belirten Numan Şeker, "Sayısız nimet ve güzelliğin yağdığı bu kutlu ay aynı zamanda, çağrısıyla her dönemde insanlığı aydınlatan, zulmü sona erdirerek hakkı ve hakikati hakim kılan Kur'an'ın da indirilmiş olduğu mübarek bir aydır. Bu kutlu ayın İslam dünyasındaki zulümlerin bitmesine, hakkın hakim kılınmasına, zulmün ve sömürünün sona ermesine vesile olmasını temenni ederek 'Hoş Geldin ya Şehri Ramazan' diyoruz" diye konuştu.

"RAMAZAN, ARINMA VE YENİLENME BİLİNCİMİZİN TAZELENMESİNE VESİLE OLUR"

Ramazan ayını diğer aylardan ayıran özelliklerinin başında rahmet, merhamet, bereket ve günahların affına vesile olmasının geldiğini ifade eden Şeker, "Baştan sona bir feyz, rahmet ve bereket mevsimi olan bu günler, ferdi hayatta dindarlığın, sosyal hayatta dayanışma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşanmasına ve Müslümanlar olarak arınma ve yenilenme bilincimizin tazelenmesine vesile olur" şeklinde konuştu.

"ORUÇ, HAYATIN VAHŞİ TÜKETİM KÜLTÜRÜNDEN UZAK TUTAR"

Ramazan ayının bir diğer aylardan ayıran en önemli özelliğinin oruç ayı olmasının geldiğini söyleyen Numan Şeker, sözlerini şöyle tamamladı:

"Zira oruç ibadeti, insanlığa sabr-ı cemili öğütleyen, insanlığı teskin eden, kendisiyle hemhal olanları da ihya ederek bir süreliğine hayatın vahşi tüketim kültüründen uzak tutan mühim bir ibadettir. Üstelik Ramazan ayı, sadece oruç ibadetiyle sınırlı kalmayıp, nafile ibadetleriyle de paylaşmayı, yardımlaşmayı, muhabbeti, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, Ramazan'ın hakkını vermek üzere herkese öğütler. Zira Ramazan atmosferi insanların nefislerini dizginleyerek, yumuşamasına ve ahlaki değerler çerçevesinde davranılmasına imkan sağlar. Bu vesile ile Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak, mübarek Ramazan ayının milletimize, İslam alemine ve insanlığa barış, sevgi ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Numan Şeker Memur Sen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title