Haberler

Kocaeli'de Polis Haftası Şölen Havasında Kutlanacak

Emniyet teşkilatının kuruluşunun 168.yılı nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, il genelinde kutlanacak polis haftası programını anlattı.

Emniyet teşkilatının kuruluşunun 168.yılı nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, il genelinde kutlanacak polis haftası programını anlattı. Çelik, polis haftasının şölen havasında geçeceğini söyledi.

Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Polis Haftası etkinliklerini anlatmak için ilimizdeki basın mensuplarıyla makamında bir araya geldi. Polis teşkilatının kuruluşunun 168. Yıl dönümü nedeniyle konuşma yapan Çelik, "Polis teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümü haftasına giriyoruz. Bu haftayı her yıl değişik etkinliklerle kutluyoruz. Ancak bu sene etkinliklerimizi eski törensel gösterilerle kutlamaktan ziyade emniyet teşkilatını doğru anlatmak ve polisin görevini vatandaşlara tanıtabilmek için konseptte biraz değişiklik yaptık" dedi.

6 Nisan Cumartesi günü saat 14.00 ile 18.00 arasında Yürüyüş Yolu üzerinde gençlik şöleni tadında bir etkinlik yapılacağını belirten Çelik, "Bu etkinlikte vatandaşlarla polisin buluşmasını amaçlıyoruz. Etkinliklerimiz gerçekten şölen havası içerisinde geçecek. Orada hem çocuklarımız eğlenecek hem de gençlerimiz için oyun gösterileri olacak. Halkın polisle birlikte eğlenebildiği ve kaynaşabildiği etkinlikler yapacağız. Kendi kullandığımız nostaljik malzemeleri de halka göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Polisi vatandaşa tanıtmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, "Polis teşkilatı bu halktan oluşuyor. Ama resmi kıyafet giydiğinde kendisini ifade etmekte zorlanıyor. Yaptırımla ilgili işlemleri yapmak biraz zor ve sevimsizdir. Ancak polisi tanırsanız seversiniz. Bu etkinliklerimizde de, polisin her anlamda 7'den 70'e halkın tüm kesiminin güvenliğini sağlama amacında olduğumuzu vurgulamaya çalışacağız" dedi.

Polis haftasındaki diğer etkinlikleri de anlatan Müdür Çelik, "7 Nisan'da 130'a yakın sporcunun katılacağı bir yelken yarışı gerçekleştireceğiz. Derince Yelken Kulübü ile ortaklaşa olarak Derince 60 Evler sahilinde bir yarış gerçekleşecek.

8 Nisan'da şehitlik ziyareti olacak. Şehit aileleriyle beraber, şehitlerimizi anacağız. Aynı gün saat 16.00'da ikindi namazına müteakip mevlidimiz olacak. 9 Nisan'da saat 20.00'de Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda Murat Göğebakan konseri halkımıza açık olacak" dedi.

10 Nisan günü resmi törenin de düzenleneceğini belirten Çelik, vatandaşların etkinliklerden memnun kalmaları haline, kutlamaları geleneksel hale getireceklerini belirtti. Müdür Çelik, "Vatandaşlarımız bundan memnun kalırsa, geleneksel hale getirmek isteriz. Sürecin içerisinde gençleri hem bilgilendirmek hem de onların algılarını da ölçmek babında güzel bir etkinlik olacak" dedi. Müdür Çelik görev yaptığı süreç içerisinde basın mensuplarına yaptığı haberlerden ötürü teşekkür etti.

(NA-MA

04.04.2013 17: 25: 48

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Hulusi Çelik Şölen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
title