Haberler

Kırıkkale Protokolü Makamlarını Miniklere Devretti

Kırıkkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamlara oturan öğrenciler talimat yağdırdı.

Kırıkkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamlara oturan öğrenciler talimat yağdırdı.

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ve Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur makamlarını bir günlüğüne çocuklara emanet ettiler.

Gazi İlköğretim Okulu 7 ve 8. sınıf öğrencileri Gizem Gülşah Akay, Esra Demirbaş ve Mustafa Odabaşıve Okul Müdürü Mustafa Yıldız ile birlikte Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner'i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Vali Hakan Yusuf Güner makamını temsili olarak Gizem Gülşah Akay'a devretti.

Vali Güner'den Kırıkkale hakkında bilgi alan minik Vali Akay, daha sonra okul bahçeleri ve doğanın güzelleştirilmesini istedi

100. Yıl İlköğretim Okulu'ndan gelen grup Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Korkmaz, belediye hizmetleri hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra makamını Beyzanur Taşkın'a devretti.

Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu öğrencisi Yusuf Efe Gürbüz ise Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur'un makamına oturdu. Yusuf Efe Gürbüz'ün makama oturmasıyla birlikte

zile basarak müdür yardımcıları ve şube müdürlerini tek tek yanına çağırdı. Önce 4+4+4 sistemi ile ilgili şube müdürlerinden bilgi alan Gürbüz daha sonra sınava girecek görevli öğretmenlerin nasıl görevlendirildiğini öğrendi. Gürbüz sorduğu sorular ve talimatlarla Milli Eğitim müdür yardımcıları ile şube müdürlerine zor anlar yaşattı. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veli Korkmaz Yusuf Güner Ali Okur 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title