Haberler

Kent Konseyi'nden 7'den 77'ye Bisiklet Turu

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu’nun Geleneksel 7’den 77’ye Bisiklet Turu’nun 19.’su gerçekleştirilecek.

Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu'nun Geleneksel 7'den 77'ye Bisiklet Turu'nun 19.'su gerçekleştirilecek.

Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün, bu yıl 19.'sunu gerçekleştirecekleri Geleneksel 7'den 77'ye Bisiklet Turu etkinliği ile kullanımın yaygınlaştırılması ve bisiklet yollarının açılmasını hedeflemekte olduklarını belirterek, "Kentimiz konumu gereği bisiklet kullanımına uygun olmasına rağmen ne yazık ki kent içinde güvenli bisiklet kullanımı söz konusu değildir. Mevcut kent trafiğinde bağlantılı bisiklet yolları olmadığı gibi şehir içi yollar bisiklet kullanımı için yetersizdir" dedi.

TRAFİĞİ RAHATLATACAKTIR

Kent ulaşımının tamamında bisiklet yollarının hayata geçirilmesi gerektiğine de işaret eden Çalışma Grubu Başkanı Şengün, "Bisiklet kullanımı spor yapmakla birlikte sağlıklı yaşam açısından çok önemlidir. Ulaşımda bisiklet kullanımının artması, trafiği rahatlatacaktır. Ulaşım planlarında bisiklet yollarını önemsiyoruz. Kent ulaşımının tamamında bisiklet yollarının hayata geçirilmesini beklemekteyiz. Bisiklet yollarıyla birlikte kamu kurum ve kuruluşlarınca, toplu yaşam alanlarında bisiklet park yerleri yapılmalıdır. Bisiklet motorsuz bir taşıttır. Araç sürücüleri bisikletin trafik aracı olduğunu kabul etmelidir. PTT, Emniyet Müdürlükleri gibi diğer kurumlarımızın da ulaşım amaçlı bisiklet kullanmalarını öneriyoruz. Topluma rol model olan tüm yöneticilerimizi en azından ay da bir kez olsun makam aracı yerine bisiklet kullanmalarını dilemekteyiz" diye konuştu.

Her yıl bir belediyenin desteklediği Geleneksel 7'den 77'ye Bisiklet Turu bu yıl ise Aksu Belediyesi'nin desteği ile gerçekleştirilecek. 21 Mayıs 2016 Cumartesi saat 10.00 da yapılacak Geleneksel 7'den 77'ye Bisiklet Turu Anfaş Fuar Alanı (Pınarlı) önünden başlayarak Güzelyurt-Mandırlar'dan devam ederek Aksu Belediyesi önünde sona erecek.

Etkinlik sonunda katılımcılara kura ile çeşitli hediyeler verilecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksu Belediyesi Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title