Haberler

KBÜ'de Keman ve Piyano Resitali Gerçekleştirildi

Güncelleme:

KBÜ Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda Özgül Gök Pekcan ve Elif Önal Çubukçu, keman ve piyona resitali gerçekleştirdi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda Özgül Gök Pekcan ve Elif Önal Çubukçu tarafından keman ve piyona resitali gerçekleştirildi.

KBÜ'nün ev sahipliğinde, Safranbolu Kaymakamlığı ve Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen resitale; Karabük Vali Vekili Ertuğrul Şevket Aksoy, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, KBÜ Genel Sekreteri Av. Yaşar Alpay ve çok sayıda sanatseverler katılı. Türk ve dünya bestecilerinden seçme eserlerin seslendirildiği keman ve piyano resitalinin sonunda Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Özgül Gök Pekcan ve Elif Önal Çubukçu'ya çiçek takdiminde bulunarak, "Bu güzel dinletileri için değerli sanatçılarımıza, Vali Vekilimize, bugün burayı bize tahsis eden, Karabük'e ve Karabük Üniversitesi'ne tabiri caizse ömürden ömür katan ve çok güzel şeyler yapan Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal'a ve siz değerli müzik dostlarına çok teşekkür ederim. İnşallah yine böyle güzel etkinliklerde buluşuruz ve müzik tadında kalın. Yarınlarınız güzel olsun" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Aksoy Safranbolu Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title