Haberler

Kayseri'de Hafta Sonu Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Sızır trafo binasındaki bakım ve onarım çalışması nedeniyle Kayseri ve Sivas'ta hafta sonu bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyecek.

Sızır trafo binasındaki bakım ve onarım çalışması nedeniyle Kayseri ve Sivas'ta hafta sonu bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyecek.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş'tan (KCETAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 11. İletim Tesis ve İşletme Kayseri Grup Müdürlüğü'ne bağlı, Sızır trafo merkezindeki şalt binasının bakım onarım çalışması nedeniyle 12 Mayıs 2012 Cumartesi günü ve 13 Mayıs 2012 Pazar günü bazı yerleşim birimlerine 7 ile 10 saat süreyle elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Buna göre, Cumartesi günü 08.00-18.00 ve Pazar günü 08.00-15.00 saatleri arasında, Sarıoğlan ilçe merkezi ile Alamettin, Karaözü, Gaziler, Çiftlik, Amarat beldeleri ve ilçeye bağlı köyler, Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Eğerci beldesi, Sızır beldesi, Çat, Eşikli, Arpaözü, Akçaşar, Tekmen ve Dendil köyleri, Akkışla ilçe merkezi ile Kululu beldesi, Gömürgen beldesi ve ilçeye bağlı köyler, Bünyan ilçesine bağlı Karahıdır Köyü, Özvatan ilçesine bağlı Küpeli beldesi ve Kermelik köyüne enerji verilemeyecek.

Açıklamada ayrıca, çalışmaların erken bitmesi durumunda belirlenen saatlerden önce elektrik verilebileceğini kaydedildi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Türkiye Sivas Sızır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title