Haberler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Personeline Stres ve Zaman Yönetimi Konulu Sunum Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Kariyer Konferansları projesi kapsamında personele 'stres ve zaman yönetimi' konulu sunum gerçekleştirdi. Konferansa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, müdürler ve personel katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kayseri Kariyer Konferansları projesi kapsamında personele 'stres ve zaman yönetimi' konulu sunum gerçekleştirildi.

Kayseri'de üretime ve istihdama katkı sunmak amacıyla, işveren ve iş arayanı buluşturan, üniversite öğrencileri ve mezunlara staj ve iş imkanı sağlayan önemli bir proje olan Kayseri Kariyer Merkezi'ni hayata geçiren büyükşehir belediyesi, proje çerçevesinde Kayseri Kariyer Konferansları düzenliyor. İlki geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Kayseri Kariyer Konferansları projesi çerçevesinde, ikinci konferans, Kapadokya Üniversitesi Psikoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Temircan tarafından verildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen konferansa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Serdar Öztürk ve Mustafa Türkmen, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık, müdürler ve Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Dr. Öğr. Üyesi Temircan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere tüm ekibe desteklerinden dolayı teşekkür ederek; "Büyükşehir Belediyesi Kayseri Kariyer adı altında organizasyonlar yapıyor. Bununla beraber çok daha güzel organizasyonlar yapıyor ki belli başlı bazılarına katılıyorum ve onur duyuyor, zevk alıyorum. Bununla beraber bugün beni davet ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Proje çerçevesinde Temircan, 'stres ve zaman yönetimi' başlıklı sunumunda iş hayatında stresi kontrol etmek, zaman yönetimi becerilerini arttırmak adına önemli bilgiler vererek, düşük stresli yaşam için önerilerde bulundu. Program sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, sunumu gerçekleştiren Dr. Öğr. Üyesi Temircan'a günün anısına çiçek takdiminde bulundu.

Temircan, bilime önem verip, bu tarz farkındalık oluşturan projeler yaptıkları için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Stres Belediye Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title