Haberler

Kaymakamlıktan Kampanyaya Destek Verenlere Plaket

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde Kaymakamlık Tarafından Başlatılan "Devrek Okuyor" Kampanyasına Katkı Verenlere Plaket Verildi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Kaymakamlık tarafından başlatılan "Devrek Okuyor" kampanyasına katkı verenlere plaket verildi.

Devrek Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Devrek Okuyor" kampanyasına destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verildi. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Devrek Kaymakamı Yakup Tat, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, İlçe Emniyet Amiri Murat Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Olcay Tekinay katıldı. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Tat, "Ülkemizde okuma alışkanlığı maalesef en alt sıralarda yer alıyor. Bu tür kampanyalarla vatandaşlarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak için devlet olarak her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi.

Yaklaşık iki ay önce başlayan, "Devrek Okuyor" kampanyası süresince Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde ve köylerdeki vatandaşlara araçlarla kitap ulaştırılarak, karşılığında hiçbir ücret alınmadan kitap okuma alışkanlığı kazandırılmaya çalışılıyor.

Devrek belediye Başkanı Özcan Ulupınar, kampanya boyunca okudukları kitapların özetini çıkaran öğrencilere 10 YTL para ödülü verdi.

(FE-ET-Y) 30.05.2008 16:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title