Haberler

Kaymakam Tura'dan Bal'a Ziyaret

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur ilçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal'ı makamında ziyaret etti.

Diyarbakır'ın Sur ilçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura Diyarbakır Ticaret Borsasını ziyaret ederek, Borsa çalışmaları ve borsa kotasyonundaki ürünler hakkında bilgi aldı.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal, Meclis Başkanı Ahmet Ay, Borsa Başkan vekili Şeyhmus Ayhan ile Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Özkılıç'ı makamında ziyaret eden Sur ilçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura, DTB Başkanı Bal tarafından bilgilendirildi.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal kotasyon dahilinde Borsada 61 ürünün tescil işlemlerinin yapıldığını belirterek, "Yapılan bu ürün tescillerinin yanı sıra sektörlerimizin ve kentimizi ilgilendiren konularda da çalışmalar yürütüyoruz" dedi.


"Sur Diyarbakır İçin Çok Önemli"


DTB Başkanı Bal, tarihi geçmişi M.Ö.7.500 yıllarına kadar uzanmakta olan ve dünyadaki en eski yerleşim alanlarının bu bölgede olduğu görülen Diyarbakır'ın Sur ilçesinin kent için büyük önem taşıdığını anlatarak, "Sur ilçemizin sınırlarında bulunan Diyarbakır Surları ile Hevsel Bahçeleri'nin 39. BM Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) tarafından "Dünya Kültür Mirası" olarak tescillenmesi bu önemi daha fazla arttı. Bu nedenle bundan sonraki yapılacak çalışmalardan dolayı Kaymakamımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.


Diyarbakır'ın Sur ilçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura ise bu konuda üzerlerine düşen çalışmaları titizlikle yaptıklarını belirterek, DTB Başkanı Ebubekir Bal ile DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay ile DTB yöneticilerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Memduh Tura Diyarbakır Ahmet Ay Türkiye Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title