Haberler

Kadıköy'de Başkan Özel'den İlk İftar

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy'de dolu dolu yaşanan Ramazan coşkusu belediyenin düzenlediği iftar yemeği ile başladı.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy'de dolu dolu yaşanan Ramazan coşkusu belediyenin düzenlediği iftar yemeği ile başladı.

General Hilmi Akın Zorlu Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, AK Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Ak Parti Belde Başkanı Vedat Bayraktar, Edremit Belediyesi eski başkanı Yunus Bozbey, belediye meclis üyeleri ile bine yakın kişi katıldı.

Büyük ilgi gören iftar yemeğinde, Belediye Başkanı Hasan Özel, mübarek Ramazan ayının bütün İslam alemine hayırlı olması temennisinde bulundu. Bu tarz organizasyonlara büyük önem verdiklerini belirten Özel, Ramazan ayının bir rahmet ayı olduğu kadar, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içinde olacağımız müstesna bir ay olduğunu söyledi.

Özel, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizde, Ramazan ayının ilk gecesi halkımızı bir araya getirelim istedik. Kadıköylü hemşerilerimizle bir aradayız. Allah'tan nice yıllara hepinizi, böyle sağlık, sıhhat içerisinde eriştirmesini temenni ediyorum. Bu dönem içerisinde halkımızın istekleri doğrultusunda büyük projelere imza attık. Son güne kadarda atmaya da devam edeceğiz. Biz geniş bir aileyiz. Ben bu geniş ailenin bir mensubu olmaktan ve sizlerin hizmetinde olmaktan dolayı kıvanç duyuyorum" dedi. Katılan konuklara çorba, etli patates, pilav ve tatlı ikram edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Özel Balıkesir Ak Parti Kadıköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title