Haberler

Iraklılar ve Türkler, İftar Yemeğinde Buluştu

Irak Dışişleri Bakanı İbrahim El-Eshaiker Al-Jaafari, Gaziantep’te iftar yemeği düzenledi.

Irak Dışişleri Bakanı İbrahim El-Eshaiker Al-Jaafari, Gaziantep'te iftar yemeği düzenledi. Yemekte çok sayıda Iraklılar ve Türkler bir araya geldi.

Irak Dışişleri Bakanı İbrahim El-Eshaiker Al-Jaafari tarafından Irak Gaziantep Başkonsolosluğunda iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe Dışişleri bakanı Al-Jaafari katılamazken, çok sayıda Iraklılar ve Türkler katıldı. İftar programında Irak'ın Ankara Büyükelçisi Hisham İbrahim Al-Alawi, Gaziantep Başkonsolosu Muayad Omer Koperly'nin yanı sıra özel olarak davet edilen Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin de yer aldı. Başkan Şahin ve Iraklı misafirler arasında oldukça samimi sohbet ortamı yaşandı. İftar öncesi yaşanan sohbette bölgede tarihin geçmiş dönemlerinden itibaren kardeşçe yaşayan komşu ülkelerin, Ortadoğu'da yaşanan son dönemlerdeki zulüm, sıkıntı ve sorunlar nedeniyle daha da yakınlaştığı belirtildi.

Dualarla iftar açılırken, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Gaziantep Irak Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title