Haberler

İller Bankası Bölge Müdürü Gülşen'i Ziyaret Etti

İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü Ferit Yüksel Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret etti.

İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü Ferit Yüksel Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret etti.

Çaycuma ilçesinde, İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü Ferit Yüksel, Yapım Uygulamaları Müdürü Salim Özgenç, Teknik Uzman Zeki Numan Bıyıklı, Teknik Uzman Yardımcısı Harun Soner Okutandan oluşan heyet, önce Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamın da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Heyet daha sonra Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile birlikte inşaat halinde olan kat otoparkını gezdi. Kat otoparkı inşaatında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, otoparkı Haziran ayında açmak istediklerini ifade etti.

Gülşen,

"Çaycuma ilçemizin 300 araçlık kat otoparkımızın inşaatının, İller Bankası Kastamonu Bölge Müdürü Ferit Yüksel ile beraber Perşembe Belediye Başkanı ve yapımcı firma ile beraber inşaatımızı inceliyoruz. İnşaatımız şu anda yüzde doksanı bitmiş vaziyettedir. Yüzde 85 hak ediş çerçevesi içerisinde kabul yapılmış durumdadır. Kat otoparkımızın bu yılın yaz aylarında, Haziran ayında devreye almak istiyoruz. Burada İller Bankası Bölge Müdürlüğümüzün katkıları çok büyük, kendilerine çok teşekkür ediyorum. 2 milyon TL bir kredi 7 yıl ödemeli, 1 buçuk milyon TL belediyemizin kasasından karşılanmak kaydıyla, yaklaşık 3 buçuk milyon TL'ye mal olan bir kat otoparkı hayata geçireceğiz. İlçemizde hızlı bir gelişme yaşamaktayız. Gerek fiili gerekse fiziki olarak bu eksen içerisinde ihtiyacımızın büyük bir sorununu bir şekilde çözmüş olacağız. Proje Batı Karadeniz'in örnek projelerinden bir tanesi oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başta İller Bankası Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğümüze, firma yetkililerine ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi. ardından İller Bankası heyeti inşaat halinde olan Belediyenin hizmet binasında incelemelerde bulunduktan sonra Çaycuma'dan ayrıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Gülşen İller Bankası Kastamonu Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title