Haberler

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden Şehitler İçin Mevlid-i Şerif

Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Antalya’nın Manavgat ilçesi Bahçelievler Cami’nde şehitler için Mevlit okutuldu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Antalya'nın Manavgat ilçesi Bahçelievler Cami'nde şehitler için Mevlit okutuldu.

Programada, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, İlçe Jandarma Komutanı Ufuk Aruk, İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, Bakkallar Odası Başkanı Abdullah Akça, Süt Birliği Başkanı Bilal Ay, görevli personeller ile vatandaşların katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan yaptığı açıklamada, 1845 tarihinin Türk Emniyet Teşkilatı açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Bu tarihe kadar zabıta olarak nitelenen teşkilat, 10 Nisan 1845 tarihinden itibaren polis adı altında hayata geçmiş ve Emniyet Teşkilatı'nın kuruluş günü olarak kabul edilmiştir. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak 'Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında emniyet, asker ve tüm şehitlerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif okuttuk" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Ercan İlhan Manavgat Antalya Yerel Haberler

title