Haberler

Iğdır'da AK Parti Bayramlaşması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Iğdır İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Iğdır İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Buluş bayramların; kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu ve manevi duyguların doruğa erdiği günler olduğuna vurgu yaptı. İslam coğrafyasında akan kanın durması, yaşanan savaşın son bulması için her kesin bol bol dua etmesi gerektiğini belirten Buluş, "AK Parti teşkilatları olarak bu güne kadar Iğdır'a ve Iğdırlıya hep hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz. AK Parti, siyasi bir parti olup yapmış olduğu devasa yatırımların ve hizmetlerin karşılığını isteme hakkına sahiptir. Bizler Iğdırlı olarak, AK Partiye samimi bir şekilde sahip çıkmalıyız. Biz tüm Iğdır esnafının, tüccarının, nakliyecisinin, fırıncısının bakkal ve marketçisinin, ihracatçısının desteğini istiyoruz. AK Parti olarak Iğdır'a yapacağımız yatırımlar, bu kesimlerin de büyümesine sebep teşkil edecektir" dedi.

Parti olarak Iğdır'da hizmete talip olduklarını ifade eden bUluş, "Iğdır'ın içme suyu, imar planı, kanalizasyon, çevre kirliliği, ulaşım ve diğer sorunlarını çözeceğimize huzurlarınızda söz veriyoruz. Yeter ki sizler, bu yetki ve görevi AK Parti'ye verin. Belediyecilik AK Parti'nin işidir" ifadelerini kullandı.

Iğdır'da son yıllarda belediyecilik anlamında yapılan hizmetleri yeterli bulmadıklarının altını çizen Buluş, "Iğdır halkı, böyle kirli, pasaklı bir şehirde yaşamaya mahkum ediliyor. AK Parti, önümüzdeki belediye başkanlığı seçimini kazandığı taktirde Iğdır'ı, bölgenin parlayan yıldızı ve marka bir şehir haline getireceğimizin sözünü veriyoruz. 2011 seçimlerinde insanlarımız tercihlerini muhalefet partilerinden yana kullandılar. Ancak bu partilerin Iğdır'a bir fayda sağlamadıkları ortadadır. Belediye başkanlığı seçiminde oyunuzu kendiniz için kullanın. Size kim hizmet getirecekse oyunuzu ona verin" şeklinde konuştu.

"BAZI IĞDIRLI MEMURLAR SİYASETİ YÖNLENDİRMEYE ÇALIŞTILAR"

Konuşmalarında bazı Iğdırlı memurların siyaseti yönlendirmeye çalıştığını da dile getiren Buluş, "Iğdırlı olup Iğdır'da yaşayan ve AK Parti iktidarından önce tayin, terfi ve sürgün kaygısı yaşayan memurlar, bugün bu kaygıları taşımadan rahat ve huzurlu bir şekilde ailelerinin yanında memuriyetlerini yapmaktalar. Ancak bazı memurların siyaseti yönlendirmeye çalıştıkları ve siyaset yaptıkları hatta bununla da kalmayıp siyaseti AK Parti aleyhine yapmaları ve partimizi, sosyal medya ortamında karaladıkları dikkatlerimizden kaçmamaktadır. Benim burada bu kardeşlerime tavsiyem, memuriyet gömleklerini çıkarıp, siyaset yapsınlar. Eğer bunu yapamıyorlarsa sadece memuriyet görevlerini yapıp, halka hizmet etsinler. AK Parti'nin sabrını sınamasınlar" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Buluş Ak Parti Ak Parti Iğdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title