Haberler

Giresunspor Transfer Atağında

Bank Asya 1.Lig takımlarından Giresunspor'da Pazar günü oynanacak Akhisar Belediye Gençlikspor maçı hazırlıkları ve dış transferler çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'da Pazar günü oynanacak Akhisar Belediye Gençlikspor maçı hazırlıkları ve dış transferler çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Giresunspor Başkanvekili Dr. Cengiz Cindemir transfer atağında olduklarını belirterek eksik bölgelere kısa sürede Giresunspor'u seven futbolcuları almaya devam edeceklerini söyledi. Cindemir, "Transfer tahtasını gecen hafta açtık, kamp zamanı açabilseydik daha iyi olurdu. Ama sonuçta bunlar hep mali durumlarla alakalı olduğu için biraz geç açtık. Boluspor maçında da yeni transferlerin ilk maçı oynaması ve saha zemininin bozuk olması münasebetiyle çok da iyi bir sonuç alamadık ama Akhisarspor maçından çok umutluyuz. Serdar ve Ahmet Hasan da geldi. Belki bir iki gün içinde katılan da olabilir. Takiplerimiz var araştırıyoruz. Giresunspor'un mali durumundan dolayı araştırırken de çok yüksek maliyetli futbolcular bakamıyoruz. Umudumu kaybetmedim Akhisar Belediye Gençlikspor maçı da dahil bundan sonraki maçlarda da biz ligde kalacağımıza hala bütün kalbimizle inanıyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız. Gerisine artık kısmet diyeceğiz. Akhisar Belediye Gençlikspor maçını da yenmek istiyoruz" dedi.

Yetersiz görülen mevkilere transferin devam edeceğini söyleyen Cindemir, "Yetersiz olduğumuz bölgelerin bilincinde o bölgelere takviye yapmaya çalışıyoruz. Bir kaç mevki de sıkıntımız var. Bunu herkes de biliyor, yetersiz olduğunu düşündüğümüz yerlere transfer yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin sorusu üzerine Giresunspor'un alt sıralarda bulunduğu için dış transferde futbolcuların Giresunspor'u tercih edip etmedikleri ile ilgili olarak ise Cindemir, "Futbolcularda haklı. Sonuç da şampiyonluğa oynayan ilk 6'daki bir takımdan teklif geldiği zaman Giresunspor'la arasındaki farkı kıyasladığı zaman haliyle üst sıradaki takımları tercih ediyor oda doğaldır. Bizde Giresunspor'un düşmeyeceğine bizim gibi inanan değerli futbolcuların peşindeyiz, Galatasaray'ın yıldız adayı Serdar gibi düşünen değerli kardeşlerimiz var. Biz de onlardan bulacağız. Süper Lig takımlarından istediklerimiz oluyor. Bank Asya'ya gelmek istemiyorlar, eksik yerleri bir iki günde hazır futbolculardan alabilirsek oynatmak istiyoruz" diye konuştu.

Önceki hafta denenmeye gelen Kongolu Ridge'yi çok beğendiklerinin altını çizen Cindemir, bu futbolcunun ailesinin izin vermediğini kaydetti. Cindemir, Eskişehirsporlu Deniz Vural ile anlaştıklarını bu futbolcunun da ailesinin de Giresun'u istemediğini ifade ederek, "Ridge'yi çok istedik herkes de beğendi ama ailevi nedenlerden dolayı gelemedi. Kesin almayı düşünüyorduk. Austine Raymond bugün çift kalede denenecek. Hoca tarafından yeterli görünürse onu alacağız. Bir sürü oyuncu geliyor siz beğeniyorsunuz, kendisi vazgeçiyor. Deniz Vural'ın ailesi istemedi yoksa biz anlaşmıştık. Trabzon'a gittik görüştük ama ailesi izin vermedi. Yani bu türlü sorunlar oluyor, her gün her an her şey değişebilir" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Cindemir Giresunspor Bank Asya Akhisar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title